Uitnodiging gezellige ochtend voor iedereen (60+) bij Zwaluw

Wij willen iedereen (60+) laten ervaren hoe leuk Walking Football bij Zwaluw is. We nodigen u daarom van harte uit om woensdag 26 juni langs te komen voor een kopje koffie met iets lekkers. Kom niet alleen de koffie, maar zeker ook de sfeer proeven in de kantine en uiteraard (als u dat wilt) op het veld. Neem gerust uw sportkleding mee. Heeft u (nog) geen sportkleding of voetbalschoenen? Geen enkel probleem, laat u zich daar vooral door weerhouden. We hopen u graag te mogen ontvangen op woensdagochtend 26 juni tussen 09.30-12.30 uur op Sportpark Bergenshuizen (Zwaluw), De Kikvorsch 5 te Vught. De ochtend is geheel gratis. Om rekening te kunnen houden met de lekkernij verzoeken we u om zich aan te melden via info@movevught.nl of 06-14045493

Walking Football is niet alleen een activiteit waarbij lekker wordt bewogen, het is vooral ook een sociale activiteit. Iedere woensdagochtend wordt de kantine van Zwaluw VFC om 09.30 uur geopend. Rustig druppelen de eerste spelers binnen. Bakske koffie erbij en eerst maar eens het nieuws doornemen, het Vughtse nieuws. De een komt aan in z’n trainingspak, de ander moet nog even omkleden en dan met z’n allen naar het veld. Onder leiding van de enthousiaste stagiaires van MOVE Vught worden de spieren los gemaakt en start men met de eerste voetbaloefeningen. De training wordt afgesloten met een gezellig potje wandel-voetbal, we willen immers geen valpartijen! Er wordt op een fijne manier bewogen, iedereen op z’n eigen niveau!

Na de training begint ook hier de derde helft. De koffie staat al klaar en uiteraard worden de spectaculaire acties op het veld nog eens dunnetjes herhaald en met een lach op het gezicht blijken deze acties dan nóg spectaculairder te zijn geweest. Niet alleen de voetballers hebben het enorm naar hun zin. Er is ook altijd een vaste toeschouwer die zijn woensdagochtend op een gezellige manier invult. Voetballen gaat helaas niet meer, maar de gezelligheid voor en na de training is er niet minder om!

 

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top