Wat fijn dat u een bijdrage wil leveren aan het behoefte-onderzoek “Bewegen in de Openbare Ruimte bij de Paardensteeg”

Lekker bewegen is niet alleen leuk, maar ook heel gezond. En komt u samen in beweging, dan is het ook nog heel gezellig.
Natuurlijk kunt u voor sport en spel terecht bij een sportclub. Maar wethouder Toine van de Ven en MOVE Vught willen graag dat u ook in uw eigen buurt lekker in beweging kunt komen. Alleen of met elkaar, wanneer u maar wilt en zolang als u wilt.
We kunnen – en willen – niemand dwingen om meer te bewegen. Maar we willen onze inwoners wel verleiden, uitdagen en prikkelen om uit de stoel of van de bank te komen. Dat doen we bijvoorbeeld door overal in Vught, Cromvoirt en Helvoirt leuke, sportieve plekken in te richten waar alle inwoners gebruik van kunnen maken. Daarbij gaat het erom dat de voorzieningen u aanspreken. Is dat niet zo, dan maakt u er waarschijnlijk ook weinig gebruik van. Om tot een goede keuze te komen, hebben we uw hulp nodig.
We nodigen u uit om uw ideeën, wensen en behoeften over bewegen in de openbare ruimte aan ons door te geven. We nemen alles mee in onze plannen voor beweeg- en sportvoorzieningen bij de Paardensteeg. Want als we goed naar u luisteren, dan weten we zeker dat onze beweegvoorzieningen zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften in de wijk.
Doet u mee? Fijn!

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

We willen graag dat iedereen van 1 tot 100 jaar kan bewegen in Vught. Het is dus belangrijk dat we informatie ontvangen van alle leeftijdsgroepen. Bestaat uw huishouden uit meerdere personen? Doe dan allemaal mee en laat ons weten wat u wilt. Zo proberen we om elke leeftijdsgroep van een passend beweegaanbod te voorzien. Daar heeft iedereen plezier van.

Als u ervoor zorgt dat uw vragenlijst uiterlijk op vrijdag 8 juli 2022 bij ons binnen is, dan nemen wij uw bijdrage mee in het vervolg van het beweegproces.

Hebt u nog vragen of wilt u actief deelnemen aan dit project? Neem dan contact met ons op via info@movevught.nl of bel naar 06 – 45 79 68 83.
Hartelijk dank voor uw deelname.

 

 


    JaNee
     

    Ja