Pieten aanwezig tijdens MOVE Activiteiten

Pietengym Fun2Move grandioos succes!

Sinterklaas heeft vanuit Spanje alles nauwlettend gevolgd en opgemerkt dat MOVE Vught erg actief is, zowel bij de kinderen als bij de ouderen. Daarom heeft hij zijn Pieten opdracht gegeven om woensdag 28-nov. naar de activiteiten van MOVE te gaan om de deelnemers te verblijden met iets lekkers én de stagiaires van MOVE een handje te helpen.

In de ochtend maakten de Pieten hun opwachting in WZC Theresia, waar de stagiaires van MOVE iedere woensdag beweegactiviteiten ondersteunen. De aanwezige bewoners zijn altijd erg enthousiast als ze de stagiaires van MOVE weer zien, maar dit keer waren ze extra enthousiast. Samen met de Pieten hebben de bewoners lekker bewogen en ook lekker gesnoept van de pepernoten.

’s Middags stond het vertrouwde Fun2Move op het programma. In samenwerking met Gymvereniging Prins Hendrik heeft MOVE een geweldige Pietengym georganiseerd. Met de kinderen van de gymvereniging hebben er ruim 150 kinderhartjes sneller geklopt. En niet alleen vol verwachting van de Pieten die mee kwamen doen, maar natuurlijk ook omdat alle kinderen super goed hun best hadden gedaan tijdens de Pietenspellen en Pietengym. En als beloning kregen zij het felbegeerde Pietendiploma. Uiteraard werd ook voor wat lekkers gezorgd en daar zijn wij Jumbo Moleneindplein dankbaar voor.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top