Samen lunchen en bewegen in de Rode Rik

 Persbericht

 

 

Vught, 27 november 2018

 

Een gezonde combinatie

Samen lunchen en bewegen in de Rode Rik

 

Zin om in deze najaarsdagen actief én gezellig aan de slag te gaan? Dan is de gezonde combinatie van samen lunchen en samen bewegen op woensdag 5 december 2018 wellicht iets voor u. U maakt om 12.00 uur samen een lunch en daarna wordt bewogen richting natuurpark ‘De Kwebben’. Wilt u thuis worden opgehaald? De Seniorenbus Vught brengt u graag naar de Rode Rik en ook weer thuis. U bent van harte welkom! Kosten voor deelname: € 3,00.

 

Heerlijke lunch

“We starten om 12.00 uur met het klaarmaken van de gezamenlijke lunch”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren koks. Met versbereide soep, salade en een broodje. Na het bewegen wordt de middag afgesloten met een gezond toetje.” Na de lunch start het beweeg-onderdeel tot 15.00 uur. MOVE Vught begeleidt alle beweegactiviteiten en stemt de activiteiten af op wat de deelnemers willen en kunnen. Iedereen kan meedoen.

 

Doet u mee?

Neem  dan contact op met Arno van de Lee, beheerder Rode Rik om u aan te melden. Dit kan tot maandag 3 december 2018, 12 uur. Arno is bereikbaar via info@roderik2.nl of telefonisch via 06 51 74 75 25. U kunt natuurlijk ook gewoon, tijdens openingstijden, een keertje binnenlopen bij de Rode Rik 2.0, Van Sonsstraat 49a, te Vught (www.roderik2.nl).

 

Vervoer

Wilt u ook graag deel nemen, maar is het vervoer een probleem? De Seniorenbus Vught ondersteunt dit initiatief en kan uw vervoersprobleem oplossen (€ 0,50 voor leden en € 1,00 voor niet-leden). U kunt Seniorenbus Vught bereiken via telefoonnummer (073) 711 31 91.

 


MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top