Aanbieders let op: Aanmelden voor Sjors

In september 2018 hebben MOVE Vught en Plaza Cultura het project “Sjors Sportief” en “Sjors Creatief” geïntroduceerd in de gemeente Vught. Dit sport- en cultuurstimuleringsproject biedt kinderen van de basisschoolleeftijd uit Vught en Cromvoirt de gelegenheid om zich te oriënteren op het sport- en cultuuraanbod in Vught. Op een laagdrempelige manier krijgen de kinderen de kans om deel te nemen aan proeflessen of cursussen. Het is niet alleen interessant voor kinderen, maar zeker ook voor de sport- en cultuuraanbieders. Door hun aanbod via dit project kenbaar te maken bereiken zij een heel veel kinderen. Daarnaast liften zij gratis mee op de promotiecampagnes van MOVE Vught en Plaza Cultura. Het aanbod de aanbieders eenvoudig invoeren op de website (www.sportstimuleringnederland.nl) , waarna de kinderen op de website www.sjorssportief.nl kunnen zien wat er allemaal te doen is in Vught en Cromvoirt.

Oproep
Het hele jaar door kunnen aanbieders hun aanbod invoeren en kunnen kinderen zich inschrijven om deel te nemen aan de activiteiten. MOVE Vught en Plaza Cultura roepen dan ook de aanbieders op om aanbod te blijven leveren en een oproep aan de kinderen: breng regelmatig een bezoek aan de website www.sjorssportief.nl.

Nieuw boekje in schooljaar 2019-2020
Ook in het nieuwe schooljaar gaan MOVE Vught en Plaza Cultura verder met het project “Sjors”. Net als vorig jaar zal er weer een boekje komen met het aanbod van alle sport- en cultuuractiviteiten. Als je als sport- of cultuuraanbieder in het boekje wilt komen, moet je je aanbod voor 18 juni 2019 invoeren in het systeem. Heb je nog geen account of lukt het niet om het in te voeren, neem dan contact op met de Buursportcoach Mike Wiersema (mike.wiersema@movevught.nl) of Cultuurcoach Heleen Korthals (heleen@plazacultura.nl). Zij helpen je graag verder.

Al het aanbod wat na 18 juni wordt geplaatst op de website, zal niet in het boekje verschijnen, maar wordt getoond op de website. Aanbieders kunnen het hele jaar door aanbod op de website plaatsen.

Statistieken
Sjors Sportief en Creatief wordt regelmatig bestempelt als succesvol. Statistieken tonen aan dat deze titel voor het project in Sjors absoluut terecht is.
47 (sport/cultuur)aanbieders hebben zich hebben aangemeld in het systeem van Sjors Sportief/Creatief. Zij hebben gezamenlijk 198 activiteiten opengesteld voor de kinderen om aan deel te nemen. Er hebben zich 588 kinderen ingeschreven in het systeem van Sjors Sportief/Creatief. Zij hebben gezamenlijk 1233 keer ingeschreven voor activiteiten.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top