Sjors Sportief & Sjors Creatief: Razend populair in de gemeente Vught

De populariteit van “Sjors” stijgt naar ongekende hoogtes. Het sport- & cultuurstimuleringsproject ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ in de gemeente Vught kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 28 augustus stond de teller na één dag al op ruim 500 inschrijvingen. Wat een ongekend succes!

 

Populair

Dansen, freerunning, hockey, judo, lasergamen, scouting, turnen, tennis en boksen hadden binnen enkele minuten enorm veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren boltaartjes versieren, muziek maken, mozaïeken, tekenen en schilderen heel populair. Hou de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Inschrijven is nog het hele schooljaar door mogelijk.

 

Laagdrempelig

Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met verschillende activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeente Vught heeft samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld. Het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 50 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Vught hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Deze is ook op de website www.sjorssportief.nl in te zien.

 

Meer informatie?

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. ‘Sjors Sportief & Sjors Creatief’ zijn één van de instrumenten die de gemeente Vught inzet om haar beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur.

Het blijkt een succesvolle methode om kinderen van de basisschoolleeftijd enthousiast te maken voor deelname aan sport en cultuur. Meer informatie: info@movevught.nl en info@plazacultura.nl .

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top