Special Voetbal in Vught

Het Special Voetbalteam bestaat inmiddels ruim anderhalf jaar. Het is een groep enthousiaste spelers die net wat extra aandacht nodig hebben, die ze in een regulier team niet kunnen krijgen. Het team wordt dan ook begeleidt door vier net zo enthousiaste begeleiders/trainers, die ervoor zorgen dat er wekelijks getraind kan worden. Regelmatig worden er vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, zoals laatst tijdens de derby Zwaluw VFC – SV Real Lunet. In het voorprogramma speelde het Special Voetbalteam Vught een wedstrijd tegen een All-Star team van Zwaluw.

 

Extra spelers

Het Special Team is nog op zoek naar extra spelers. Vind jij voetballen leuk? Lukt het niet in een regulier team, omdat je net wat meer aandacht nodig hebt? Kom dan een keertje kijken bij het Special Voetbalteam Vught. Wij trainen op donderdag van 19.30-20.30 uur bij Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught). Voor meer informatie kun je contact opnemen met trainster Thea Kokshoorn (thea_kokshoorn@hotmail.com)

 

Jeugdteam

Na het succes met het volwassenteam willen MOVE Vught en Real Lunet ook een jeugdteam oprichten. In deze fase zijn we niet alleen op zoek naar spelers, maar ook naar enthousiaste begeleiders. Dus zijn er kinderen die graag willen voetballen, maar niet mee kunnen in een regulier team door gedrag of een lichamelijke/verstandelijke beperking stuur dan een mailtje naar info@movevught.nl

Enthousiaste vrijwilligers die deze kinderen graag een uur in de week een leuke voetbaltraining willen verzorgen kunnen ook contact opnemen via MOVE Vught.

De training willen we laten plaatsvinden op donderdagavond van 18.30-19.30 uur op de sportvelden van SV Real Lunet

 

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top