Special voetbal voor kinderen

Kinderen die graag willen voetballen, maar die wat extra begeleiding nodig hebben. Daarvoor is het Special Jeugdvoetbalteam opgericht. Of er nu een lichamelijke en/of een verstandelijke beperking in het spel is, de kinderen zijn van harte welkom om te komen proberen of het Special Jeugdvoetbalteam iets voor hen is. Ook kinderen die vanwege hun gedrag moeilijker in een regulier team kunnen spelen zijn van harte welkom bij Real Lunet. Dankzij het enthousiaste vrijwilligersteam krijgen de kinderen optimale begeleiding waardoor zij kunnen genieten van het voetbalspel.

Training
De training vindt plaats op donderdagavond van 18.30-19.30 uur op de voetbalvelden van SV Real Lunet (Sportpark Bergenshuizen), de Kikvorsch 1, te Vught.

Vrijwilligers
SV Real Lunet en MOVE Vught zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Heb jij affiniteit met de doelgroep en met voetbal of sport en ben jij op donderdagavond een uurtje beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! In een team van enthousiaste vrijwilligers zorg jij er mede voor dat de kinderen deel kunnen nemen aan een leuke voetbaltraining, waarbij zij de zorg geboden krijgen die nodig is.
Lijkt het je iets, neem dan geheel vrijblijvend contact op met MOVE Vught (info@movevught.nl / 06-14045493) of SV Real Lunet (specialvoetbal@reallunet.nl)

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top