Special Voetbalteam

Special Voetbalteam Vught

Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn, zo ook voetbal. Dat is het motto van het Special Voetbalteam Vught. Onder de vlag van SV Real Lunet en Zwaluw VFC is dit team in maart 2017 opgericht dankzij een samenwerking tussen MOVE Vught en Cello, in het kader van Samen Sterk in de Wijk. Samen met vier enthousiaste vrijwilligers traint dit team iedere donderdagavond van 19.30-20.30 uur op de velden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, te Vught).

Zaterdag 1 september jl. is er een sportieve middag georganiseerd rondom het S-team. Met een heus ‘Voetbal Fun Park’ en een minitoernooi hebben de spelers van het S-team, de andere teams en het aanwezige publiek een super leuke middag gehad. De middag stond ook in het teken om kennis te maken met voetbal en met het S-team. Mocht je afgelopen zaterdag niet in de gelegenheid te zijn geweest om te komen kijken maar ben je wel geïnteresseerd (15+), kom dan geheel vrijblijvend een keertje kijken en als je wilt kun je meteen meedoen.

We zijn ook aan het inventariseren of er voldoende animo is om een team op te richten voor kinderen. Wil jouw kind graag voetballen, maar heeft hij/zij net dat beetje meer aandacht nodig dan zou het (toekomstige) S-team voor kinderen een geweldige kans zijn.

Uiteraard zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de teams te begeleiden. Voor meer informatie en/of je  interesse kenbaar maken kun je contact opnemen via info@movevught.nl

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top