De projectgroep ‘Sport en Ontmoeting’ is een onderdeel van het gemeentelijk initiatief Samen Sterk in de Wijk. Deze projectgroep zetten zich in om initiatieven te ontwikkelen, te onderhouden en/of te ondersteunen waar mensen met een beperking kunnen sporten/bewegen en/of ontmoeten.

Een van de initiatieven is het Special Voetbalteam Vught. Dit team, voor mensen met verstandelijke en/of lichamelijke beperking is een initiatief van MOVE Vught, Cello, Real Lunet en Zwaluw VFC. Het team traint op donderdagavond (19.30-20.30 uur) op de velden van Real Lunet (De Kikvorsch 1, Vught). Kom gerust een keer kijken of neem voor meer informatie contact op met, de trainster, Thea Kokshoorn (thea_kokshoorn@hotmail.com).

Naast het Special Voetbalteam zijn er diverse succesvolle projecten of matches gemaakt bij o.a. de Vughtse Sportclub Prins Hendrik, Running Blind en de Fitlopers.

De traditionele Oliebollenveldloop op Reinier van Arkel (RvA) op oudjaarsdag krijgt een nieuwe impuls. De organisatie is vanaf 2017 vanuit Samen Sterk in de Wijk (sport en ontmoeting) een co-productie van MOVE Vught, RvA en Loopschool Wim Akkermans.


    JaNee
     

    Ja