Sportcafé was een daverend succes

“Erg interessant”, “inspirerend” en “nuttige contacten opgedaan” zijn zomaar een aantal reacties van de aanwezige deelnemers. De deelnemers varieerde van bestuurslid tot commissielid en van trainer tot geïnteresseerde/betrokken Vughtenaar. Een zeer gemêleerd gezelschap en vele nieuwe gezichten.

Na de opening van Wethouder van de Ven heeft MOVE Vught een presentatie gehouden over hun veelzijdige werkzaamheden. De aanwezige waren erg onder de indruk van de vele activiteiten en initiatieven waar de buurtsportcoaches Valentine Kortbeek, Jeroen Leenders en Mike Wiersema bij betrokken zijn.

Na het plenaire gedeelte zijn de aanwezigen uiteen gegaan naar de workshops. De workshops werden verzorgd door professionals en/of ervaringsdeskundigen uit het werkveld. De workshops waren interessant en inspirerend waardoor er na de tweede workshop ronde veel deelnemers bleven hangen tijdens de informele borrel.

De samenwerking voor dit sportcafé met Ancke Sikkers van Vught voor Elkaar bleek een succesvolle formule. Er zal worden geëvalueerd met alle betrokkenen en daarna zal spoedig de datum én het programma voor het najaar van 2019 bekend worden gemaakt. Ben jij er dan (ook weer) bij? Houd de website www.movevught.nl in de gaten en volg ons op facebook en instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top