Sportkleding Weggeefbeurs

Na twee succesvolle edities van de Sportkleding Weggeefbeurs in 2018 en 2019 organiseren we in samenwerking tussen Welzijn Vught, Kernteam Bestaanszekerheid, MOVE Vught en verschillende betrokken vrijwilligers, ook in 2021 weer een Weggeefbeurs.

 

Voor sommige mensen is het financieel niet haalbaar om naast het lidmaatschap ook te zorgen voor geschikte sportkleding. Tevens zie je bij veel mensen dat er goede en/of bijna nieuwe sportkleding in de kast ligt, waar niets meer meegedaan wordt. En zo is het idee van de Sportkleding Weggeefbeurs ontstaan.

We hebben de afgelopen weken tijdens verschillende inzamelmomenten sportkleding, sportschoenen en sportattributen (zoals tennisrackets, hockeysticks, etc.) ingezameld. Mensen die het kunnen gebruiken, kunnen op vrijdag 10 september gratis geschikte kleding, schoenen en attributen uitzoeken en meenemen.

Van 20:00 tot 21:00 uur zijn alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt die het kunnen gebruiken welkom in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg om voor hen bruikbare sportkleding, schoenen en attributen uit te zoeken.

Voorafgaand aan dit moment vindt er een inloopmoment plaats voor genodigden. Zij ontvangen binnenkort een speciale VIP uitnodiging via de instanties die deze mensen in beeld hebben.

 

Datum en tijd: Vrijdag 10 september van 20:00 tot 21:00 uur

Plaats: Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg, Lidwinastraat 12C in Vught

Voor wie: Alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt die het kunnen gebruiken

 

Tijdens de Sportkleding Weggeefbeurs houden we ons aan de geldende coronamaatregelen. We vragen de bezoekers dit ook te doen en in geval van klachten thuis te blijven.

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top