Sportmaatje, samen sporten of bewegen

Sportmaatje, samen sporten of bewegen

Sporten en bewegen is goed voor het lichaam, de geest en de sociale contacten. We weten het allemaal, maar daadwerkelijk gaan sporten of bewegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Er zijn tal van reden te bedenken waarom jij op dit moment niet (of nauwelijks) sport of beweegt.

Wij (MOVE Vught) willen de drempel om te gaan sporten of bewegen verlagen, door het sámen te doen. Lastig in deze tijd met covid-19, maar niet onmogelijk. Binnen de grenzen van de maatregelen nodigen we jou uit om samen met ons in beweging te komen!

Welke activiteit dat wordt, mag je helemaal zelf bedenken. Je kan denken aan wandelen, jeu de boules, fietsen of outdoor fitness. Maar je kunt ook kiezen voor skeeleren, discgolf, mountainbiken of bootcamp. Heb jij zelf een leuke activiteit op het oog? Laat het ons weten!

Wanneer de activiteit gaat plaatsvinden, dat bepalen we in overleg. We zijn in ieder geval tot een periode van vier weken voor jou beschikbaar.

Vind je het spannend om dit alleen te doen? Geen enkel probleem. Binnen de maatregelen kunnen we sporten met twee personen, exclusief de instructeur (begeleider vanuit MOVE Vught). Het project Sportmaatje is ook interessant voor mantelzorgers. We zorgen ervoor dat jij voldoende inspiratie en tips hebt om, samen met de persoon waar jij voor zorgt, te kunnen sporten of bewegen.

Ben jij geïnteresseerd? Geef je dan nu op via Vught Beweegt (www.vughtbeweegt.nl). Na jouw inschrijving nemen we contact met je op om jou persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken.

Deelname is helemaal gratis. Kortom een prachtig aanbod voor vier weken een ‘personal trainer’. Wacht niet langer en schrijf je in!

Ben je een doorgewinterde sporter en ben jij op zoek naar een extra uitdaging? Ook dan ben je van harte welkom om jezelf in te schrijven.

Aanvullende informatie over dit project, klik hier

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top