Succesvol Voetbal Event

VUGHT – 7 oktober 2019. Een gezellig, feestelijke en sportieve middag. Zo was het Special Voetbal Event te omschrijven.

MOVE Vught en samen met Zwaluw VFC en SV Real-Lunet twee Special Voetbalteams. Een team voor volwassenen en een team voor kinderen. Deelnemers uit beide teams hebben net wat meer aandacht en zorg nodig. Deze aandacht en zorg kunnen ze veelal niet krijgen bij de reguliere teams.

Daarom heeft MOVE met de beide voetbalverenigingen twee teams opgericht zodat ook deze enthousiaste voetballers lekker kunnen voetballen.

Afgelopen zaterdag werd een leuke middag voor de beide teams georganiseerd, met een toernooi voor het volwassenteam en leuke en uitdagende voetbalspellen voor zowel het jeugd- als volwassenteam. Daarnaast stond dit evenement ook in het teken om de mensen uit Vught en omgeving te laten zien hoe leuk en gezellig het is bij het Special Voetbal van Vught. Verschillende bezoekers hebben de fantastische sfeer kunnen proeven en hopelijk komen er nog een aantal terug om aan te sluiten bij één van de teams.

Lijkt het jouw leuk om te komen voetballen? Kom dan geheel vrijblijvend een keertje kijken (en meedoen). Het volwassenteam (16+) traint op donderdag van 19.30-20.30 uur en het Jeugdteam (6-15 jaar) traint op donderdag van 18.00-19.00 uur. Beide trainingen vinden plaats op de voetbalvelden van Real Lunet, De Kikvorsch 1, te Vught). Meer informatie specialvoetbal@reallunet.nl.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top