Succesvolle MOVE Sportzomer

MOVE Sportzomer
Na het succes van vorig jaar hadden we besloten om in 2017 wederom de MOVE Sportzomer te organiseren. In de maand juni werd er iedere woensdagmiddag een geweldig evenement georganiseerd. We hebben flink uitgepakt met verschillende luchtattracties, onder andere tijdens het ‘Voetbalfestijn’ en de ‘Zeskamp’. Tevens hebben we weer prettig samengewerkt met de sportverenigingen/-aanbieders die zich hebben ingezet tijdens ‘Olympisch Vught’.

De eerste vijf weken van de zomervakantie stonden in het teken van ‘Fun2Move – ZomerFun’. Inmiddels een vertrouwde activiteit onder de vlag van MOVE en samen met de factor ‘naamsbekendheid’ is dit ook dit jaar een groot succes geworden. Steeds meer kinderen (en ouders) weten ons te vinden waardoor de opkomst gigantisch is. En niet alleen die opkomst is voor ons belangrijk. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier hebben gehad en lekker hebben kunnen sporten en bewegen.

En uiteraard is het leuk om bij te houden hoeveel kinderen aan de MOVE Sportzomer hebben deelgenomen. Maar liefst 954 kinderen hebben deelgenomen aan de MOVE Sportzomer, die we overigens helemaal gratis hebben kunnen aanbieden.

Alle kinderen die deze MOVE Sportzomer tot zo’n knallend succes maakten: hartelijk bedankt! Daarnaast bedanken wij onze sponsoren Fysiocompany Kortbeek en The Transfer Factory voor hun steun en de medewerkers van de gemeente Vught op- en rondom het Lidwinaveld.

Valentine Kortbeek
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top