TV Bergenshuizen slaat in 24 uur € 4.179,60 bij elkaar voor MOVE Vught 

Blij verrast waren de buurtsportcoaches van MOVE Vught toen zij hoorde dat tennisvereniging Bergenshuizen hun organisatie had uitgekozen als goed doel. Maar wat hield dat nou eigenlijk in? 

TV Bergenshuizen heeft woensdag 29 en donderdag 30 mei haar 40-jarige jubileum gevierd met verschillende padel– en tennisactiviteiten. De rode draad tijdens de festiviteiten was de 24-uurs tennismarathon die werd getennist door de mix-koppels Sam/Harm en Jeanine/Sander. Deze kanjers hebben 24 uur non-stop getennist tegen allerlei prominenten uit het Vughtse, de tenniswereld of (oud)leden van TV Bergenshuizen. Met deze marathon heeft Bergenshuizen geld opgehaald, waarvan 25% van het opgehaalde bedrag wordt besteed aan de jeugdafdeling en 75% aan een goed doel. MOVE Vught is erg vereerd dat haar activiteiten en initiatieven op deze wijze worden gewaardeerd door TV Bergenshuizen. 

 

MOVE Vught wil sport en bewegen in Vught voor iedereen toegankelijk maken. Juist ook voor de mensen waarvoor sport en bewegen niet vanzelfsprekend is. Daarnaast is MOVE Vught op dit moment volop bezig met het realiseren van beweegmogelijkheden in de openbare ruimte in het kader van ‘Vught in Beweging’. Een van de speerpunten van dit project is dat er beweegmogelijkheden worden gecreëerd waarbij meerdere generaties tegelijk kunnen sporten en bewegen. Met een mooi woord wil MOVE intergeneratief bewegen’ tot stand brengen. 

Het ontvangen geld wil MOVE dan ook graag inzetten voor iets tastbaars in de openbare ruimte, zoals een beweegtoestel, waar iedereen gebruik van kan maken. MOVE staat aan het begin van een periode waarin er een onderzoek plaatsvindt, die moet uitwijzen welke locaties het meest geschikt zijn als beweeglocatie. Zodra dat bekend is zal het toestel worden aangeschaft en geplaatst. Uiteraard wordt informatie hierover kenbaar gemaakt. 

Zodra het toestel is aangeschaft en geplaatst zal dat zeker bekendgemaakt worden. 

MOVE Vught wil tot slot iedereen van TV Bergenshuizen, en in het bijzonder de mensen die zich hebben ingezet voor dit jubileumproject, hartelijk danken voor het geweldige bedrag dat zij heeft mogen ontvangen. MOVE zet de vruchtbare samenwerking met TV Bergenshuizen graag voort om sport- en bewegen voor iedereen toegankelijk te maken en te houden

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top