Vughtse Dance Battle 2022

Op vrijdag 25 maart vindt in Theater De Speeldoos alweer de zevende editie van de Vughtse Dance Battle plaats. Tijdens deze ‘battle’ zullen kinderen van de groepen 6 -7, van basisscholen de Koningslinde, de Lichtstraat, de Leydraad, de Piramide, de Schalm, Dr. Landman, het Molenven en de Avonturier tegen elkaar ‘battelen’ om de titel:

“Winnaar Vughtse Dance Battle 2022”

Klik HIER voor de LIVESTREAM 

Met dank aan NOVO3

De afgelopen weken hebben de kinderen (in slechts 6 uur), op iedere basisschool, een gave dans geleerd. Het aanleren van de dans lag in handen van verschillende dansdocenten. De kinderen zijn enorm betrokken geweest bij het bedenken van het thema en de choreografie. Dat maakt het zo uniek en extra leuk! Wij zijn ontzettend trots op het resultaat. Wij zijn enorm trots dat we alweer bij de zevende editie van de Vughtse Dance Battle zijn aangekomen. De organisatie is dit jaar versterkt door Plaza Cultura en MDM Vught. Wij willen alle drie graag dat ieder kind kan sporten, bewegen en met cultuur bezig kan en mag zijn. De Vughtse Dance Battle is weer zo’n geweldig evenement waarbij we vele kinderen laten genieten en in dit geval in het bijzonder: dans (sport en cultuur). In totaal doen er dit jaar 91 kinderen mee aan de Vughtse Dance Battle! De kinderen hebben enorm hard geoefend en zullen met gezonde spanning en veel trots hun dans aan u presenteren.
Namens MDM Vught, Plaza Cultura en MOVE Vught willen wij iedereen bedanken die deze editie van de Vughtse Dance Battle mogelijk heeft gemaakt.

Kijk hieronder alvast voor het programmaboekje. Deze liggen ook bij de Speeldoos voor jullie klaar.

Aftermovies van voorgaande jaren

Wil jij een indruk van de  Vughtse Dance Battle, bekijk dan onze aftermovie.

In 2021 heeft de Vughtse Dance Battle in een alternatieve vorm plaatsgevonden, namelijk de Vughtse DIGITAL Dance Battle.

 

 

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2018:

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2017:

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2016:

Aftermovie Vughtse Dance Battle 2015:


    JaNee
     

    Ja