Voorbereiden op de oliebollenveldloop doen we samen!

De oliebollenveldloop vindt jaarlijks plaats op 31 december op het zorgpark Voorburg in Vught. Dit is een hardloop- en wandelevenement waar iedereen op zijn/haar eigen niveau aan mee kan doen. Je kunt kiezen voor de kidsrun (1 km) het wandelparcours (2,5 of 5 km) die rolstoelvriendelijk is en de trimloop (5, 10 of 15 km). Voor meer informatie kun je terecht op www.oliebollenveldloop.nl.

Wil jij je, met onze hulp, voorbereiden op de oliebollenveldloop? Kom dan op maandag van 13:00 tot 13:30 uur naar het mooie en natuurrijke terrein van zorgpark Voorburg. We verzamelen bij gebouw de Weverij in de Stenen Hut, Watertorenlaan 15, 5162 LW Vught. Tijdens het wandelen doen we een aantal oefeningen (op eigen niveau). Bewegen en dus ook wandelen is goed voor je spieren, gewrichten én je humeur! Iedereen is welkom, dus sluit gerust aan.

Daarnaast bieden we voor jongvolwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) een training aan op vrijdagavond van 19:00-20:00 uur. Tijdens dit uur werken we aan de conditie d.m.v. hardlopen en spierversterkende oefeningen. We verzamelen om 19:00 uur bij de sporthal op zorgpark Voorburg (Carillonlaan 6, 5261 LT Vught) en gaan dan lekker samen een uurtje aan de slag, heerlijk in de buitenlucht.

De oefenmomenten, voor de oliebollenveldloop, zijn een initiatief van MOVE Vught en Reinier van Arkel. Kun je niet meedoen aan de oliebollenveldloop maar wil je wel graag deelnemen aan de oefenmomenten, dan kan dat ook! Aanmelden is niet verplicht, maar mag wel. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Tim Quik (t.quik@reiniervanarkel.nl). Je mag Tim ook mailen als je vragen hebt.

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top