Lees HIER meer over het “project” Zomeractiviteiten

 

Ben jij benieuwd welke sportactiviteiten er worden aangeboden in Vught, Helvoirt en Cromvoirt kijk dan snel op Vught Beweegt


Wat is Vught Beweegt?

Vught Beweegt is het platform waar alle activiteiten op voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Er staan sport- en beweegactiviteiten op, maar ook creatieve, culturele en educatie activiteiten.
Kortom een verzamelplaats voor alles wat er te doen is, in de gemeente Vught.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Ga naar www.vughtbeweegt.nl en gebruik de handige zoekfilter om een leuke activiteit te vinden. Heb je iets gevonden? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje. Door middel van je account meld je je heel gemakkelijk aan.
Heb je nog geen account, dan kun je die eenvoudig én gratis aanmaken.

Kost het geld om deel te nemen?
De aanbieder bepaalt of er kosten verbonden zijn aan de activiteit. Dit staat ook duidelijk vermeld bij de activiteit. Heel veel activiteiten zijn gratis!

In gemeente Vught hebben ze toch Sjors Sportief en Sjors Creatief?
Klopt! Sjors Sportief en Creatief is een onderdeel van Vught Beweegt.
Sjors is gericht op de doelgroep 4-12 jaar. Vught Beweegt richt zich op 0-100 jaar, waardoor Sjors dus is opgenomen in Vught Beweegt.
Alle activiteiten van Sjors staan dus op Vught Beweegt. En het mooie is dat er op Vught Beweegt niet alleen activiteiten voor kinderen op staan, maar dus ook voor de vaders en moeders en opa’s en oma’s.

Kan ik mijn activiteiten ook op Vught Beweegt zetten?
Ja dat kan zeker. Graag zelfs!
Alle aanbieders van sportieve, culturele en educatieve activiteiten kunnen een activiteit plaatsen. Jullie kunnen eenvoudig een account aanmaken en geheel zelfstandig een activiteit plaatsen, inschrijvingen beheersen, evt. betalingen regelen én het allerbelangrijkste… gebruik maken van de naamsbekendheid en het succes van het platform Vught Beweegt.

Meer informatie voor aanbieders:
Handleiding ‘Vught Beweegt’ voor aanbieders

Wie heeft Vught Beweegt opgericht?
Vught Beweegt is een platform onder de vlag van Sportstimulering Nederland.
MOVE Vught en Plaza Cultura hebben dit platform vormgeven binnen gemeente Vught en regelen de dagelijkse gang van zaken rondom het platform.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

 

 


    JaNee
     

    Ja