Walking Football een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die nog lekker actief bezig willen zijn. Dit initiatief is genomen door MOVE Vught en Zwaluw V.F.C.

Een lekker potje voetballen zonder te rennen, dat is Walking Football. Walking Football is een prettige vorm van bewegen. De geopende kantine biedt een perfecte gelegenheid om o.a. sportwedstrijden van afgelopen week met elkaar te bespreken. Lijkt je dit leuk, neem dan (vrijblijvend) deel aan deze pilot. Als je iemand kent die dit leuk vindt verspreid dan dit bericht.

Het pilotproject vindt plaats op woensdagochtend 20 en 27 maart en 3 april. De kantine van Zwaluw is geopend vanaf 09.30 uur. Het Walking  Football is van 10.15-11.30 uur. De kantine blijft nog geopend tot 12.30 uur. Deelname aan de pilot is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Heeft u geen vervoer? Wellicht kan de Seniorenbus Vught (55+) iets voor u betekenen. Zij zijn telefonische bereikbaar (073-711 31 91). Abonnees betalen € 0,50 per rit en niet-abonnees betalen € 1,00 per rit

Aanmelden voor Walking Football kan per mail (info@movevught.nl) of telefonisch (06-11435177)

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top