Walking Football – voetbalactiviteit voor 60+

Woensdagochtend, wat gaan we doen? Ik weet iets, we gaan een keer kijken van Zwaluw VFC, zij hebben onlangs met MOVE Vught het Walking Football opgericht en dat schijnt heel leuk te zijn. Walking Football wat is dat? Heb je dat nog niet gehoord? Lekker een potje voetballen met mensen van onze leeftijd.

Maar ik kan helemaal niet voetballen en dat rennen, dat lukt me ook niet meer!? Dat is helemaal niet erg. Je hoeft niet te kunnen voetballen. Gewoon lekker samen een balletje trappen. En dat rennen is ook helemaal geen probleem, we doen het wandelend, daarom heeft het ook Walking Football. Ze voetballen van 10.30-11.30 uur en ik hoorde dat de kantine is geopend van 09.30-12.30 uur. We kunnen dus van te voren en na afloop een lekker kopje koffie drinken en bij kletsen. Wat zeg je ervan? Mooie invulling voor de woensdagochtend?

Kom op woensdagochtend naar de voetbalvelden van Zwaluw VFC, De Kikvorsch 5, te Vught. De koffie staat klaar! Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon aansluiten. Tot aan de zomervakantie is deelname gratis. Meer informatie klik hier

MOVE Vught
Contactformulier
Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

Top