Walking Football: Wij zijn op zoek naar jou!

Wil (of moet) jij meer bewegen en ben jij op zoek naar gezelligheid? Dan moet je echt een keer komen kijken bij Walking Football. Walking Football is een fantastische activiteit om in beweging te komen en te blijven, maar dan wel op een leuke en gezellige manier.

Iedere woensdagochtend naar de club om te voetballen voelt niet als een verplichting, maar juist als een uitje! En zo denken alle Walking Footballspelers er over. Woensdagochtend rond de klok van 10.00 uur staat de koffie al klaar bij Zwaluw V.F.C. Na een lekker bakkie koffie en de slappe klets beweegt iedereen zich naar het veld. Onder leiding van deskundige begeleiding van MOVE Vught wordt de training aangevangen. Met verschillende oefeningen wordt het lichaam opgewarmd, om daarna aan de slag te gaan met leuke voetoefeningen. De training wordt afgesloten met een partijtje. En zoals de naam al zegt… de gehele training wordt er gewandeld!

Na afloop van de training moet er natuurlijk nog worden teruggeblikt op de fantastische acties die op het veld hebben plaatsgevonden. Wie er gescoord heeft en wie de bal door de benen liet glippen. Maar dat alles met een knipoog en vooral veel lol. Tijdens de derde helft vloeit de koffie dan ook rijkelijk. Tot woensdag!

Informatie
Walking Football is een initiatief van MOVE Vught en Zwaluw V.F.C.. De activiteit vindt iedere woensdagochtend plaats op het sportpark Bergenshuizen, De Kikvorsch 5, te Vught. De koffie staat klaar om 10.00 uur. Van 10.30-11.30 uur vindt de voetbalactiviteit plaats. Na afloop koffie om na te praten. Vier gratis proeflessen. Lidmaatschap bedraagt € 45,- per jaar.

Promotiefilmpje

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top