Zinnenprikkelend Peuter & Kleuter Zomerfestival

Stap samen met jouw peuter of kleuter de wereld binnen van “Over een kleine mol, die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft”. Kom kijken en genieten van deze hilarische voorstelling over deze mol, gespeeld door Meneer Monster. Klieder en experimenteer mee in het atelier van Buro Buiten de Lijntjes, maak en proef je eigen bietenchips met Tuinderij de Scheve Schup en dans mee met de moves van MDM Vught. Er is ook ruimte om te chillen in de foyer of op het speelplein van Elzenburg, of juist heerlijk te rennen, klauteren en spelen met MOVE Vught.

Op vrijdag 29 juli van 9:15 tot 12:30 uur kunnen peuters en kleuters en hun (groot-)ouders samen genieten van zinnenprikkelende belevenissen tijdens het Peuter & Kleuter Zomer Festival bij Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.
MOVE Vught en Plaza Cultura sloegen de handen ineen om voor jonge kinderen een mooie, sportieve en creatieve ochtend samen te stellen. Kom je heerlijk meemaken en je verwonderen!?!

Het is ons gelukt om deze bijzondere theatervoorstelling naar Vught te halen en met een ochtendvullend programma eromheen wordt deze ochtend aangeboden voor 7,50 euro per persoon (volwassenen en kinderen). Dit is inclusief een drankje. Je kunt je kaartjes reserveren via www.vughtbeweegt.nl (zomeractiviteiten). Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis meedoen, maar kunnen helaas niet mee naar de theatervoorstelling.
MOVE Vught en Plaza Cultura vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Wist je dat er regelingen bestaan om ook mensen met een smalle beurs deel te laten nemen? Neem contact op via heleen@plazacultura.nl.
Meer informatie over het programma is te vinden op: www.movevught.nl/peuterkleuterfestival.

 

MOVE Vught
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief

    Top