Were Di ontzorgd door SSNB

Buitensportvereniging Were Di ontzorgd door SSNB Personeelsdiensten

Were Di Tilburg was vanwege de veranderingen in de Wet werk en zekerheid op zoek naar een partner die meedenkt en ontzorgt op het gebied van werkgeverschap. “Die partner hebben we gevonden in SSNB Personeelsdiensten. Zij denken met ons mee en nemen de arbeidsrechtelijke verplichtingen op zich,” vertelt Kornelis Hack, Penningmeester Hockey Were Di Tilburg.”

WereDi Hockey Tilburg

Were Di is een omnivereniging met vier takken van sport. Op de lommerrijke sportlocatie met sfeervol paviljoen komen hockey, tennis, jeu de boules en beachvolley samen. Naast vele vrijwilligers zijn ook een aantal betaalde krachten werkzaam voor de buitensportvereniging. Hack legt uit: “We besteden het werkgeverschap uit aan SSNB, waardoor onze vereniging geen omkijken meer heeft naar de salaris- en personeelsadministratie. Daarnaast worden alle wettelijke vastgestelde werkgeversverplichtingen op de juiste wijze uitgevoerd. Dit bespaart ons veel kostbare tijd.”

Hack vervolgt: “Een ander groot voordeel voor onze vereniging is de mogelijkheid voor toepassing van de cao voor sportverenigingen. We hebben nu ruimte om trainers zes tijdelijke contracten in een periode van vier jaar aan te bieden. We hebben voor SSNB als partner gekozen vanwege het full-service ondersteuningspakket van personeelsdiensten voor medewerkers in de sport. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren ze ons ook bij fiscale en juridische zaken.”

Meer weten?
Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sportvereniging? Neem dan contact op met Nabil Bouchlal, 06-24910858 of mail naar n.bouchlal@ssnb.nl. Of lees meer op de infopagina over personeelsdiensten.

Bron foto: Michel Kievits

Nabil Bouchlal Manager SSNB Personeelsdiensten
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Huis.

    Top