Sjors Sportief

Het verbinden van kinderen aan sport en cultuur is een van de speerpunten uit het gemeentelijk beleid. De gemeente Zundert coördineert in de gemeente Zundert het project Sjors Sportief/Creatief.

Sjors Sportief/Creatief boekje
Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen het Sjors Sportief/Creatief boekje. In die boekje staan sportieve en creatieve workshops waaraan leerlingen kunnen deelnemen om gratis kennis te maken met één of meerdere activiteiten op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

 

Heeft u een structureel sportief of creatief aanbod voor de jeugd in de gemeente Zundert en wilt u dat de jeugd hiermee kennis maakt? Neem dan contact op met de gemeente!

Welke kinderen kunnen deelneme aan Sjors Sportief & Sjors Creatief?
Alle kinderen in de gemeente Zundert moeten kunnen sporten en deel kunnen nemen aan sportieve en creatieve activiteiten, ook als er thuis sprake is van armoede. Daarom is er een regeling voor alle kinderen in Zundert van 0 t/m 17 jaar, die in een huishouden leven met een inkomen onder 105% van de bijstandsnorm. Neem voor meer informatie contact op met het Werkplein Hart van West-Brabant.

Meer informatie over Sjors Sportief/Creatief?
Ga naar www.sjorssportief.nl of neem contact op met de gemeente Zundert.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.