Over ons

Bewegen is leuk en gezond! Buurtsportcoach Zundert zet zich in om in de gemeente Zundert zoveel mogelijk jeugd, senioren en mensen met een beperking aan het bewegen te krijgen. Het team bestaat uit drie buurtsportcoaches: Gitte Hommel en Jeroen van de Ven & Menno Bentvelzen.

Wij organiseren en ondersteunen allerlei sport- en beweegprogramma’s voor jeugd, senioren en mensen met een beperking. De buurtsportcoach is de verbindende factor tussen zorg, welzijn, onderwijs en sport en richt zich vooral op preventie. Veel bewezen effectieve interventies en nieuwe lokale ideeën kunnen door ons ondersteund worden.
We verbinden, delen kennis, jagen aan en faciliteren het beweegaanbod, vooral gericht op preventie. Dit doen we namens de gemeente Zundert en in samenwerking met partners in het zorg-, welzijn-, onderwijs- en sportnetwerk.

 

Gitte Hommel

Mijn naam is Gitte en ik werk als Coördinator van de Buurtsportcoaches in de gemeente Zundert. Ook werk ik deels in de uitvoering waarin ik beweegactiviteiten organiseer en uitvoer voor de doelgroepen senioren en mensen met een beperking. Zo kun je mij vinden bij de BeweegSlim activiteit in Achtmaal, de Diabetes Challenge in Rijsbergen, de Mantelzorgwandelingen en geef ik eens in de twee weken Boccia bij Stichting Prisma in Rijsbergen. Naast dat ik zoveel mogelijk inwoners van de gemeente Zundert graag in beweging wil brengen en houden, vind ik het zelf leuk om in het weekend een balletje te trappen op het voetbalveld.

Contact: gitte.hommel@ssnb.nl | 06-40027106

Jeroen van de Ven

Hoi! Ik ben Jeroen, buurtsportcoach voor de doelgroep Jeugd in gemeente Zundert. Je kunt mij veel vinden op de schoolpleinen waar ik in de pauzes, ‘Pauzesport’ verzorg. 2020 is het eerste jaar dat er in de gemeente Zundert een buurtsportcoach actief is voor jeugd. Benieuwd wat wij allemaal voor je gaan organiseren? Houd dan onze website en Facebookpagina in de gaten!  

Contact: j.v.d.ven@ssnb.nl | 06-57439328

 

Menno Bentvelzen

Mijn naam is Menno en ik ben buurtsportcoach voor de doelgroep senioren en aangepast sporten in de gemeente Zundert. Het geeft mij voldoening om mensen in beweging te laten komen. Bewegen is namelijk gezond en leuk! Mij kom je tegen bij de beweegactiviteit Beweegslim in de Willaert en het Nonnekeshof. Verder geef ik gedurende het voetbalseizoen iedere woensdagochtend op het voetbalveld bij VV Zundert Walking Football trainingen. Maar ik houd mij ook bezig met de Diabetes Challenge, Cursus valpreventie en de Rollatorrace. Ik kijk er naar uit om binnenkort met u samen te bewegen! 

Contact: m.bentvelzen@ssnb.nl| 06-21381955

 

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.