Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor foundation, die zich inzet om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen met diabetes door middel van sport en bewegen. Onderzoek van de Bas van de Goor foundation heeft aangetoond dat wandelen een effectieve behandeling is bij diabetes.
Gedurende 20 weken gaan we vanaf het voorjaar één keer per week wandelen met diabetici. Dit doen we in samenwerking met de huisartsenpraktijk, verschillende fysiotherapiepraktijken, Stichting Welzijn Zundert en nog veel meer lokale partners en vrijwilligers.

De wandelingen zijn bedoeld voor mensen met diabetes maar wandelen is voor iedereen goed, dus ook mensen zonder diabetes zijn van harte welkom. Natuurlijk houden we rekening met ieders niveau!

De Diabetes Challenge van 2019 is inmiddels afgerond met maar liefst 50 deelnemers in heel de Gemeente Zundert! De voorbereidingen voor de challenge van 2020 zijn inmiddels weer in volle gang dus houdt de website in de gaten of neem contact op met de buurtsportcoach als je al interesse hebt!

Wandelchallenge Zundert
Waar: Gezondheidscentrum de Welborg

Wandelchallenge Rijsbergen (ochtendgroep)
Waar: Wisselende locatie

Wandelchallenge Rijsbergen (avondgroep)
Waar: ’t Boomke, Ettenseweg 52 in Rijsbergen

Meer informatie of aanmelden? Stuur dan een mailtje naar corne.boot@ssnb.nl of bel 06-20441685.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.