Sjors Sportief
Sjors Sportief en Sjors Creatief is een stimuleringsproject op het gebied van Sport en Cultuur en wordt ook wel SJORS genoemd. Sjors is er voor alle kinderen van de basisscholen uit de gemeente Vught.

Boekje
Ieder jaar wordt er aan het begin van het schooljaar een fantastisch boekje uitgereikt aan de kinderen van de basisscholen. In dit boekje staan alle activiteiten die worden aangeboden.
Wil jij als aanbieder ook in het boekje? Stuur dan een mailtje naar info@movevught.nl (sport) of info@plazacultura.nl (cultuur).

Vught Beweegt
Op de website Vught Beweegt is het totale aanbod te zien. Via deze site kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten. Ook kunnen de aanbieders het hele jaar door aanbod plaatsen op deze website.
Vught Beweegt is er niet alleen voor de kinderen van de basisschool, maar voor iedereen van 0 tot 100 jaar. Benieuwd of er ook aanbod voor jou tussen staan? Neem snel een kijkje!

Kick-off
Op woensdag 16 september 16.00 uur vindt de kick-off plaats van Sjors 2020-2021. Vanaf dat moment kunnen de kinderen zich inschrijven voor de fantastische activiteiten.
Op maandag 14 september worden de boekjes uitgereikt op de basisscholen.
Op het moment van de kick-off zijn er 51 aanbieders die gezamenlijk 200 activiteiten aanbieden.

Promotiefilmpje

 

Tekenwedstrijd
Ieder jaar wordt er een tekenwedstrijd georganiseerd, waarbij de mooiste tekening prijkt op de voorkant van het boekje. Voor meer informatie over de tekenwedstrijd kun je contact opnemen met Heleen Korthals (heleen@plazacultura.nl).
De winnaars:
2018-2019: Jazz-lynn (Leydraad)
2019-2020: Medea (Lichtstraat)
2020-2021:

 

 

 

 

 

 


    JaNee
     

    Ja