Aanbieders opgelet
Jullie kunnen je activiteiten aanmelden voor het Sjors boekje van 2022-2023.
Je moet je activiteiten voor 14 juni 2022 aanmelden via Vught Beweegt
Heb je vragen? Wil jij je activiteiten ook aanmelden, maar heb je geen mail ontvangen? Stuur dan even een mailtje naar info@movevught.nl

Sjors Sportief
Sjors Sportief en Sjors Creatief is een stimuleringsproject op het gebied van Sport, Cultuur en Educatie en wordt ook wel SJORS genoemd. Sjors is er voor alle kinderen van de basisscholen uit de gemeente Vught.

Boekje
Ieder jaar wordt er aan het begin van het schooljaar een fantastisch boekje uitgereikt aan de kinderen van de basisscholen. In dit boekje staan alle activiteiten die worden aangeboden.
Wil jij als aanbieder ook in het boekje? Stuur dan een mailtje naar info@movevught.nl (sport) of info@plazacultura.nl (cultuur).

Klik HIER voor het digitale boekje van 2021-2022

Vught Beweegt
Op de website Vught Beweegt is het totale aanbod te zien. Via deze site kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten. Ook kunnen de aanbieders het hele jaar door aanbod plaatsen op deze website.
Vught Beweegt is er niet alleen voor de kinderen van de basisschool, maar voor iedereen van 0 tot 100 jaar (Sjors is dus eigenlijk een onderdeel van Vught Beweegt). Benieuwd of er ook aanbod voor jou tussen staan? Neem snel een kijkje!

Kick-off
Op donderdag 8 september 18.00 uur vindt de kick-off plaats van Sjors 2022-2023. Vanaf dat moment kunnen de kinderen zich inschrijven voor de fantastische activiteiten.
Vanaf maandag 5 september worden de boekjes uitgereikt op de basisscholen.

Promotiefilmpje

 

 

 

 

 

 

 

 


    JaNee
     

    Ja