Vughts Sportcafé

Daar zijn we weer! Het Vughtse Sportcafé maandagavond 12 juli a.s.. Voor het eerst sinds lange tijd weer een live bijeenkomst in Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg.

We gaan even kort terugblikken op de afgelopen periode maar we blikken ook heel graag met jullie vooruit op wat er komen gaat. Er is een programma samengesteld waarin we onder leiding van Danny Meuken het gaan hebben over ledenbinding en betrokkenheid in jullie verenigingen. In september kunnen we gelukkig weer met alle verenigingen van start, maar hoe zorg je ervoor dat je alle leden weer aan je bindt en hoe zorg je ervoor dat je de betrokkenheid van jullie vrijwilligers, ouders, sponsoren weer terugkrijgt en vervolgens, wat vraagt dat van jullie als bestuurders.

In het tweede deel van de bijeenkomst willen we het heel graag met jullie hebben over een Vughts Sportakkoord. Een aantal verenigingen hebben aangegeven daar meer over te willen weten. We willen samen met jullie kijken op welke manier we een lokaal sportakkoord in Vught kunnen gaan vormgeven en welke kansen voor samenwerking er in onze gemeente liggen.

Het programma voor dit sportcafé ziet er als volgt uit:

19.00 – Inloop met koffie/thee
19.30 – Aftrap en welkom door onze nieuwe wethouder Sport: Mevr. Vos en door MOVE Vught
(Wethouder van de Ven sluit later ook nog aan)
19.45 – Ledenbinding en betrokkenheid bij de vereniging
20.45 – Pauze
21.00 – Vughtse Sportakkoord
21.45 – Afsluiting en borrel

Vergeet niet om het Sportcafé binnen jouw vereniging onder de aandacht te brengen. Het is niet alleen voor bestuurders. Betrek ook andere commissieleden of trainers erbij, zeker inzake het onderwerp: een Vughts Sportakkoord is dit heel interessant.

Als je je nog niet hebt aangemeld vanuit de vorige mailing, doe dit dan nu via onderstaande button:

Graag tot maandagavond 12 juli!






    JaNee
     

    Ja