Het sportcafé welke gepland staat op 3 april zal worden afgelast.
We bekijken de mogelijkheden om het Sportcafé op een later moment alsnog te laten plaatsvinden.

 

Vughts Sportcafé

Op vrijdagavond 3 april organiseren wij weer het Vughtse Sportcafé.

In het vorige Sportcafé hebben we geluisterd naar het verhaal van Dr. Frank van Eekeren over de verschillende waarden in de sport. We zijn in verschillende groepen uiteen gegaan om aan de hand van stellingen te laten zien welke waardencreatie kan plaatsvinden.
Tijdens het volgende Sportcafé gaan we verder door met elkaar in gesprek te gaan over maatschappelijke uitdagingen en sport.
Deze avond is voor alle geïnteresseerden, bestuurders, trainers en commissieleden. Niet alleen vanuit de sport bent u welkom, maar zeker ook vanuit onderwijs, welzijn of zorg. Sport en bewegen verbindt namelijk!

Maatschappelijke uitdagingen en sport

We worden met zijn allen steeds ouder en willen dat op een gezonde manier doen. Dat brengt voor alle levensfasen uitdagingen met zich mee. Gezinnen met jonge kinderen worstelen met de balans tussen werk en privé. Werknemers zijn op zoek naar manieren om duurzaam inzetbaar te blijven.
Met zijn allen streven we er naar om zorgeloos oud te worden. Inzetten op een gezonde leefstijl is essentieel, maar meteen complex met een zorgstelsel dat gebaseerd is op zorg en ziekte in plaats van op preventie en gezondheid.
Tijdens het Sportcafé kijken we naar onze gezamenlijke invloed om gezond oud te worden.

Deze avond gaan we het spel COMMONS spelen. Deelnemers gaan erachter komen dat je soms behoorlijk van mening kunt verschillen en dat consensus vaak niet de oplossing is. Het belang van gemeenschappelijke taal, betrokkenheid en samenwerking is de sleutel tot succes in het spel.
Welk team bedenkt de beste oplossingen voor deze maatschappelijke uitdagingen en individuele zoektochten om gezond oud te worden?

Praktische informatie 

Datum
Vrijdagavond 3 april 2020

Tijd
18.30 uur Inloop
19.00 uur Opening door Wethouder van de Ven
19.15 uur Start programma
21.30 uur (+/-) Start netwerkborrel
22.30 uur(+/-) Einde avond

Locatie 
Tennisvereniging Wolfsbosch
Zonneweilaan 20, te Vught

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door hier te klikken.

Deelname is uiteraard gratis!

We zien jullie graag tijdens het Vughts Sportcafé op vrijdagavond 3 april!


    JaNee
     

    Ja