Heeft jouw sportvereniging ambities om te verduurzamen?

Meld je dan aan voor kosteloze begeleiding van SSNB voor het verduurzamen van jouw sportaccommodatie. Wij hebben de adviseurs, ervaring en expertise in huis om jouw sportvereniging hierbij volledig te ontzorgen. Door te investeren in een duurzame sportomgeving maken wij samen jouw vereniging fit-for-the-future! Ben je op zoek naar meer informatie of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op!

  • Vraag nu een gratis adviesgesprek aan!
    Contact

Partners

Kosteloos verduurzamingstraject

SSNB krijgt subsidie vanuit de Provincie, omdat wij de belangrijkste uitvoeringspartner in Noord-Brabant zijn. Zodoende kunnen wij onze diensten geheel kosteloos aan verenigingen aanbieden. Binnen het begeleidingstraject doorlopen we met elke vereniging een stappenplan, om zo het traject op de specifieke kenmerken van jouw sportvereniging aan te laten sluiten:

Stap 1 | Kennismaking & Quickscan
Stap 2 | Plan van Aanpak
Stap 3 | Begeleiding & Realisatie
Stap 4 | Nazorg

Verduurzamingsmaatregelen

Tijdens het verduurzamingstraject van SSNB focussen we ons samen met jouw vereniging op vier thema’s om te verduurzamen, namelijk CO2 reductie, circulariteit, klimaatadaptatie en milieuvriendelijk veldbeheer. Per vereniging wordt een persoonlijk plan gemaakt gebaseerd op de lokale duurzaamheidsopgaven van een vereniging.

Contact

Wil jouw vereniging of gemeente ook aan de slag met of juist verder doorpakken richting een duurzame sportomgeving? Wij helpen je graag om gefaseerd, en op basis van mogelijkheden binnen de club, stappen te zetten op het gebied van het verduurzamen van jullie sportaccommodatie(s). Neem voor meer informatie over de verschillende verduurzamingsmogelijkheden én onze kosteloze begeleiding contact op met Miriam van Moll of vul het contactformulier in.

Miriam van Moll
m.v.moll@ssnb.nl
06 – 20 49 19 09

 

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.