Raad van toezicht

De Raad van Toezicht van SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) wordt momenteel gevormd door vier betrokken en ervaren professionals. In de loop van dit jaar nemen we een beslissing over de toekomstige omvang (drie of vijf posities) en de samenstelling van de Raad van Toezicht.

Dick de Cloe

De voorzitter van de Raad van Toezicht beschikt over ruime bestuurlijke en politieke ervaring. Dick de Cloe was onder meer 17 jaar lid van de Tweede Kamer en 10 jaar waarnemend burgemeester in onder andere Schoonhoven en Bergen op Zoom.

Matty van Est

Voordat Matty van Est in 2012 aan de slag ging als directeur van de Fontys Sporthogeschool was zij al vele jaren actief binnen het HBO-onderwijs. Ook is zij bestuurslid van stichting Jeugdsportfonds Eindhoven, stichting Sports & Technology en stichting Marathon Eindhoven.

Cor Koning

Cor Koning is eenĀ financieel expert die tijdens zijn werkzame leven actief was in de accountancy en bancaire sector. Na zijn pensionering heeft hij ook diverse bestuurlijke functies vervuld in de culturele en gezondheidssector.

Han van Raak

Han van Raak heeft jarenlange ervaring als financieel expert. Hij is werkzaam binnen de logistiekbranche en heeft daarnaast ook veel bestuurlijke ervaring in het verenigingswezen, bijvoorbeeld bij omnivereniging WereDi.