SSNB Personeelsdiensten

  • TOGS aanvragen? Wij helpen u graag!

SSNB Personeelsdiensten biedt alle sportverenigingen in Brabant graag ondersteuning aan bij het aanvragen van de eenmalige tegemoetkoming van € 4000 in het kader van de TOGS. Dit doen wij geheel gratis! Indien uw vereniging voldoet aan de voorwaarden zoals opgesteld door RVO, volstaat een mail naar salaris@ssnb.nl  om ons te laten weten dat u van dit aanbod gebruik wilt maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het verkrijgen van de benodigde gegevens en zullen vervolgens de aanvraag indienen. Bij verstrekking van de juiste gegevens beoordeelt de RVO de aanvraag binnen 3 weken, waarna zij bij goedkeuring ernaar streeft binnen 1 week over te gaan tot betaling. SSNB is in deze slechts verantwoordelijk voor het indienen van de aanvraag en niet de beoordeling ervan. Mocht u van ons aanbod gebruik willen maken, staan wij voor u klaar!

  • Update Coronacrisis –  20 en 29 mei

In de persconferenties van 20 en 29 mei heeft het kabinet een verdere versoepeling van de Coronamaatregelen aangekondigd.  Vanaf 1 juni geldt dat jongeren t/m 18 jaar buiten mogen sporten zonder restricties; dus zonder 1,5 meter afstand te houden. Voor de groep sporters boven de 18 jaar blijven de regels van buiten sporten mits op afstand van elkaar geldig. Vanaf 1 juli mogen sportscholen en sportkantines weer open. Uiteraard alleen met inachtneming van de 1,5 meter afstand-regel.

Op woensdag 20 mei heeft het kabinet ook aangekondigd dat de huidige Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW) wordt verlengd. De huidige NOW regeling (NOW 1.0) loopt af op 1 juni, maar wordt met drie maanden verlengd. Doel van de regeling is nog steeds het zoveel mogelijk behouden van banen.

 

Meer informatie

  • Klik hier voor de meest actuele informatie van de Rijksoverheid
  • Klik hier voor onze pagina met alle actuele informatie specifiek gericht op sportverenigingen 
  • Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over werkgeverschap van sportverenigingen rondom de Coronacrisis
  • Klik hier voor de meest recente updates van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Nieuwsbrieven

  • Klik hier voor onze nieuwsbrief over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid d.d. 3 april.
  • Klik hier over onze nieuwsbrief over het aanvragen van de eenmalige tegemoetkoming d.d. 30 maart
  • Klik hier voor onze nieuwsbrief over het Noodloket d.d. 25 maart
  • Klik hier voor onze nieuwsbrief over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud d.d. 20 maart

 

SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportverenigingen. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. Een extra voordeel, wij hebben geen winstoogmerk en hanteren dus geen winstmarges. Bovendien is deze dienstverlening aan sportverenigingen vrijgesteld van BTW. De kosten zijn daarom minimaal. Wij kennen als geen ander de dynamiek binnen een sportvereniging en weten waar de uitdagingen liggen. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen wij u met het vinden van oplossingen… lees meer

Team

Nabil Bouchlal
Manager SSNB Personeelsdiensten
06 249 108 58
n.bouchlal@ssnb.nl
Fons de Kok
HR Manager
088 246 81 11
f.d.kok@ssnb.nl
Christel Brans
HR medewerker
088 246 81 11
c.brans@ssnb.nl
Ellen Vogelaar
Medewerker salarisadministratie
088 246 81 11
e.vogelaar@ssnb.nl
Denise Mol
Stagiaire HR
088 246 81 11
d.mol@ssnb.nl

Actueel

Blog: vrijwilligers en professionele krachten bij een sportvereniging: verdringen of versterken, that’s the question

Door Nabil Bouchlal – Manager SSNB Personeelsdiensten

De toekomst van onze sportverenigingen is voer voor deskundigen op dit gebied. Gaan sportverenigingen overleven op de manier waarop ze nu over het algemeen opereren? Welke invloed heeft de vergrijzing, de wijzigende behoefte van leden en het veranderende sportlandschap op onze sportverenigingen? Kun je een vrijwilliger wel opzadelen met soms ingewikkelde vraagstukken, of is de inzet van professionele krachten binnen een sportvereniging mogelijk een deel van een oplossing? Dit zijn wat mij betreft reële vragen over de toekomst van de sportverenigingen. Ik wil inzoomen op de professionele kracht binnen de sportvereniging, en dan met name op het verdringingsvraagstuk. Gaat de professionele kracht niet ten koste van de vrijwilliger? Lees verder

 

Kunst & Kracht uit Tilburg ontvangt eerste certificaat Goed Sportwerkgever

Gisteren verrasten we gymnastiekvereniging Kunst & Kracht uit Tilburg met een primeur. Zij ontvingen van ons het eerste certificaat Goed Sportwerkgever. Als blijk van erkenning en waardering voor het passend en betrouwbaar invullen van het werkgeverschap.

Cao voor sportverenigingen: loonsverhoging per 1 september

Past jouw club voor betaald kader de cao voor sportverenigingen toe? Binnen deze cao is overeengekomen dat de salarissen met ingang van 1 september 2019 zullen worden verhoogd met 2%. Voor contracten die lopen via SSNB Personeelsdiensten wordt dit uiteraard in de verloning van september 2019 doorgevoerd. En: wist u dat het wettelijk minimumloon per 1 juli 2019 weer is verhoogd? De hoogte van het minimumloon is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Contact

Neem bij vragen over SSNB Personeelsdiensten gerust contact met ons op.

Telefoon: 088-2468111
E-mail: personeelsdiensten@ssnb.nl
Adres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.