SSNB Personeelsdiensten

SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportverenigingen. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. Een extra voordeel, wij hebben geen winstoogmerk en hanteren dus geen winstmarges. Bovendien is deze dienstverlening aan sportverenigingen vrijgesteld van BTW. De kosten zijn daarom minimaal. Wij kennen als geen ander de dynamiek binnen een sportvereniging en weten waar de uitdagingen liggen. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen wij u met het vinden van oplossingen… lees meer

Team

Nabil Bouchlal
Manager SSNB Personeelsdiensten
06 249 108 58
n.bouchlal@ssnb.nl
Fons de Kok
HR Manager
088 246 81 11
f.d.kok@ssnb.nl
Christel Brans
HR medewerker
088 246 81 11
c.brans@ssnb.nl
Ellen Vogelaar
Medewerker salarisadministratie
088 246 81 11
e.vogelaar@ssnb.nl
Denise Mol
Stagiaire HR
088 246 81 11
d.mol@ssnb.nl

Actueel

Kunst & Kracht uit Tilburg ontvangt eerste certificaat Goed Sportwerkgever

Gisteren verrasten we gymnastiekvereniging Kunst & Kracht uit Tilburg met een primeur. Zij ontvingen van ons het eerste certificaat Goed Sportwerkgever. Als blijk van erkenning en waardering voor het passend en betrouwbaar invullen van het werkgeverschap.

Cao voor sportverenigingen: loonsverhoging per 1 september

Past jouw club voor betaald kader de cao voor sportverenigingen toe? Binnen deze cao is overeengekomen dat de salarissen met ingang van 1 september 2019 zullen worden verhoogd met 2%. Voor contracten die lopen via SSNB Personeelsdiensten wordt dit uiteraard in de verloning van september 2019 doorgevoerd. En: wist u dat het wettelijk minimumloon per 1 juli 2019 weer is verhoogd? De hoogte van het minimumloon is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Sportverenigingen onder strenger toezicht belastingdienst

De Belastingdienst gaat dit jaar het toezicht op stichtingen en verenigingen in de sportbranche intensiveren. Reden voor strenger toezicht is dat vaak ten onrechte wordt gedacht dat er geen belastingplicht is (onder andere voor loonheffing of omzetbelasting), als in de oprichtingsakte geen winstoogmerk is opgenomen. In het geval van mogelijke loonheffingen kan de vrijwilligersregeling uitkomst bieden voor sportclubs. Maar wat als de vergoeding van een clubmedewerker niet binnen die kaders valt? Lees hierover meer in het artikel van werkgeversvereniging Netwerk in de Sport.

Contact

Neem bij vragen over SSNB Personeelsdiensten gerust contact met ons op.

Telefoon: 088-2468111
E-mail: personeelsdiensten@ssnb.nl
Adres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.