SSNB Personeelsdiensten

SPECIALE MEDEDELING IN VERBAND MET DE CORONACRISIS – update 27 maart

Eerder deze week berichtten wij u over de status van de regeling Noodloket voor MKB-ondernemers die getroffen zijn door de Coronacrisis. Gisteren heeft de overheid bekend gemaakt dat deze regeling ook zal gelden voor sportverenigingen en -stichtingen: ook zij kunnen een eenmalige tegemoetkoming van € 4000 ontvangen. De Rijksoverheid en de RVO werken de regeling op dit moment uit en er kan dan ook nu nog geen aanvraag ingediend worden. Zodra alle voorwaarden duidelijk zijn en een aanvraag ingediend kan worden, zullen wij u hierover berichten.

Voor meer informatie over de regeling Noodloket, kunt u ons mailen salaris@ssnb.nl. 

Klik hier voor onze nieuwsbrief over het Noodloket d.d. 25 maart

Klik hier voor onze nieuwsbrief over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud d.d. 20 maart

Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over werkgeverschap van sportverenigingen rondom de Coronacrisis

 

SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportverenigingen. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. Een extra voordeel, wij hebben geen winstoogmerk en hanteren dus geen winstmarges. Bovendien is deze dienstverlening aan sportverenigingen vrijgesteld van BTW. De kosten zijn daarom minimaal. Wij kennen als geen ander de dynamiek binnen een sportvereniging en weten waar de uitdagingen liggen. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen wij u met het vinden van oplossingen… lees meer

Team

Nabil Bouchlal
Manager SSNB Personeelsdiensten
06 249 108 58
n.bouchlal@ssnb.nl
Fons de Kok
HR Manager
088 246 81 11
f.d.kok@ssnb.nl
Christel Brans
HR medewerker
088 246 81 11
c.brans@ssnb.nl
Ellen Vogelaar
Medewerker salarisadministratie
088 246 81 11
e.vogelaar@ssnb.nl
Denise Mol
Stagiaire HR
088 246 81 11
d.mol@ssnb.nl

Actueel

Blog: vrijwilligers en professionele krachten bij een sportvereniging: verdringen of versterken, that’s the question

Door Nabil Bouchlal – Manager SSNB Personeelsdiensten

De toekomst van onze sportverenigingen is voer voor deskundigen op dit gebied. Gaan sportverenigingen overleven op de manier waarop ze nu over het algemeen opereren? Welke invloed heeft de vergrijzing, de wijzigende behoefte van leden en het veranderende sportlandschap op onze sportverenigingen? Kun je een vrijwilliger wel opzadelen met soms ingewikkelde vraagstukken, of is de inzet van professionele krachten binnen een sportvereniging mogelijk een deel van een oplossing? Dit zijn wat mij betreft reële vragen over de toekomst van de sportverenigingen. Ik wil inzoomen op de professionele kracht binnen de sportvereniging, en dan met name op het verdringingsvraagstuk. Gaat de professionele kracht niet ten koste van de vrijwilliger? Lees verder

 

Kunst & Kracht uit Tilburg ontvangt eerste certificaat Goed Sportwerkgever

Gisteren verrasten we gymnastiekvereniging Kunst & Kracht uit Tilburg met een primeur. Zij ontvingen van ons het eerste certificaat Goed Sportwerkgever. Als blijk van erkenning en waardering voor het passend en betrouwbaar invullen van het werkgeverschap.

Cao voor sportverenigingen: loonsverhoging per 1 september

Past jouw club voor betaald kader de cao voor sportverenigingen toe? Binnen deze cao is overeengekomen dat de salarissen met ingang van 1 september 2019 zullen worden verhoogd met 2%. Voor contracten die lopen via SSNB Personeelsdiensten wordt dit uiteraard in de verloning van september 2019 doorgevoerd. En: wist u dat het wettelijk minimumloon per 1 juli 2019 weer is verhoogd? De hoogte van het minimumloon is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Contact

Neem bij vragen over SSNB Personeelsdiensten gerust contact met ons op.

Telefoon: 088-2468111
E-mail: personeelsdiensten@ssnb.nl
Adres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.