SSNB Personeelsdiensten

SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportverenigingen. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. Een extra voordeel, wij hebben geen winstoogmerk en hanteren dus geen winstmarges. Bovendien is deze dienstverlening aan sportverenigingen vrijgesteld van BTW. De kosten zijn daarom minimaal. Wij kennen als geen ander de dynamiek binnen een sportvereniging en weten waar de uitdagingen liggen. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen wij u met het vinden van oplossingen… lees meer

 

Team

Ellen Vogelaar
Medewerker salarisadministratie
088 246 81 11
e.vogelaar@ssnb.nl
Nabil Bouchlal
Manager SSNB Personeelsdiensten
06 249 108 58
n.bouchlal@ssnb.nl
Fons de Kok
HR Manager
088 246 81 11
f.d.kok@ssnb.nl
Christel Brans
HR medewerker
088 246 81 11
c.brans@ssnb.nl

Actueel

Gratis webinar ' de vereniging als werkgever van gelukkige sport- en beweegprofessionals en/of vrijwilligers'

Op maandag 21 februari en woensdag 23 februari organiseert SSNB van 19.30 tot 20.30 uur een gratis toegankelijk webinar voor werkgevers van sport- en beweegprofessionals.

  • Mag ik mijn vrijwilligers eigenlijk betalen? En zo ja, waar moet ik dan rekening mee houden?
  • Ik wil als vereniging iemand in dienst nemen, is daar dan een speciale regeling voor? En wat moet ik dan allemaal regelen?
  • Is het inhuren van een ZZP’er voor ons als vereniging ook een optie?

Dit is slechts een aantal vragen die beantwoord zullen worden tijdens het interactieve webinar ‘De vereniging als werkgever van gelukkige sport- en beweegprofessionals en/of vrijwilligers’.

De wet- en regelgeving rondom het als vereniging in dienst nemen en hebben van betaalde krachten en vrijwilligers is complex is en verandert regelmatig. Tijdens het webinar neemt onze specialist op dit gebied, Nabil Bouchlal, u op een laagdrempelige manier mee langs de mogelijkheden voor uw vereniging. In een uur tijd wordt er op dit gebied voor u en uw vereniging heel veel duidelijk.

Het webinar is gratis toegankelijk en u kunt zich HIER eenvoudig aanmelden. U ontvangt dan de link voor deelname via de mail op de dag van het webinar.

Nieuwe CAO Sportverenigingen van kracht

Met ingang van 1 januari 2022 is de nieuwe CAO Sportverenigingen van kracht. In deze CAO zijn de belangrijkste afspraken tussen werkgevers en werknemers in de sport vastgelegd en ligt er een solide basis voor goed werkgeverschap. Deze CAO is tot stand gekomen door de onderhandelingen van werkgeversorganisatie Netwerk in de Sport en FNV Sport & Bewegen namens de werknemers. SSNB is een van de  mede-oprichters van Netwerk in de Sport en daardoor zijn alle relaties van SSNB Personeelsdiensten automatisch aangesloten bij de CAO Sportverenigingen.

Klik hier voor de CAO Sportverenigingen 2022-2023

Klik hier voor de CAO Sportverenigingen incl. pensioenregeling 2022-2023

TASO Q2 2021 geopend

Van maandag 26 juli tot en met maandag 19 september kunnen amateursportorganisaties een financiele tegemoetkoming aanvragen in het kader van de TASO regeling. Deze regeling is bedoeld voor  amateursportorganisaties die ten minste 10% omzetverlies hebben gehad in het tweede kwartaal van 2021 en financiële schade hebben geleden van ten minste € 1.000. De voorwaarden om in aanmerking te komen zijn niet hetzelfde als de eerdere ronden.

Klik hier voor alle informatie en het aanvraagformulier.

Contact

Neem bij vragen over SSNB Personeelsdiensten gerust contact met ons op.

Telefoon: 088-2468111
E-mail: personeelsdiensten@ssnb.nl
Adres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.