SSNB Personeelsdiensten

 • TASO-regeling

Medio juli heeft het ministerie van VWS  TASO-regeling gepubliceerd. Deze regeling voorziet in een financiële tegemoetkoming voor amateursportorganisaties. Deze compensatie komt uit het extra steunpakket dat door het intensieve lobbywerk van onder andere Netwerk in de Sport door de overheid beschikbaar is gesteld voor amateursportorganisaties die in de periode 1 maart tot en met 31 mei 2020 en/of 1 juni tot en met 31 augustus 2020 een omzetverlies hebben geleden van ten minste 20% en geen andere tegemoetkoming voor doorlopende lasten (NOW en/of TOZO) hebben ontvangen. Inmiddels is deze regeling verder uitgewerkt en kunnen amateursportorganisaties die aan de gestelde voorwaarden voldoen vanaf medio september tot en met 4 oktober hun aanvraag indienen (de exacte startdatum van de aanvraagtermijn is nog niet bekend)

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden:

 • U kunt aantonen dat uw organisatie in de periode van 1 maart tot en met 31 mei 2020 en/of 1 juni tot en met 31 augustus 2020 een omzetverlies van ten minste 20% heeft gelden.
 • Uw organisatie heeft geen andere tegemoetkoming voor doorlopende lasten (NOW en/of TOZO) ontvangen.
 • Uw organisatie dient een SBI-code te hebben die begint met de cijfers 93.1 (met uitzondering van 13, 93.14.6, 93.19.1, 93.19.3, 93.19.4 en 93.19.5)

Op de site van het Ministerie van VWS  zal binnenkort het aanvraagformulier gepubliceerd worden. U heeft dan tot en met 4 oktober de tijd om dit in te vullen. Bij de toekenning van de tegemoetkoming speelt de volgorde van binnenkomst van de aanvragen geen rol. Dus neem uw tijd om uw aanvraag juist en volledig in te dienen. U hoort dan uiterlijk 12 oktober of u voor de tegemoetkoming in aanmerking komt.

Klik hier voor een filmpje waarin de TASO-regeling duidelijk wordt toegelicht.

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen over de TASO-regeling

 

 • TOGS aanvragen? Wij helpen u graag!

SSNB Personeelsdiensten biedt alle sportverenigingen in Brabant graag ondersteuning aan bij het aanvragen van de eenmalige tegemoetkoming van € 4000 in het kader van de TOGS. Dit doen wij geheel gratis! Indien uw vereniging voldoet aan de voorwaarden zoals opgesteld door RVO, volstaat een mail naar salaris@ssnb.nl  om ons te laten weten dat u van dit aanbod gebruik wilt maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het verkrijgen van de benodigde gegevens en zullen vervolgens de aanvraag indienen. Bij verstrekking van de juiste gegevens beoordeelt de RVO de aanvraag binnen 3 weken, waarna zij bij goedkeuring ernaar streeft binnen 1 week over te gaan tot betaling. SSNB is in deze slechts verantwoordelijk voor het indienen van de aanvraag en niet de beoordeling ervan. Mocht u van ons aanbod gebruik willen maken, staan wij voor u klaar!

 

Meer informatie

 • Klik hier voor de meest actuele informatie van de Rijksoverheid
 • Klik hier voor onze pagina met alle actuele informatie specifiek gericht op sportverenigingen 
 • Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over werkgeverschap van sportverenigingen rondom de Coronacrisis
 • Klik hier voor de meest recente updates van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Nieuwsbrieven

 • Klik hier voor onze nieuwsbrief over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid d.d. 3 april.
 • Klik hier over onze nieuwsbrief over het aanvragen van de eenmalige tegemoetkoming d.d. 30 maart
 • Klik hier voor onze nieuwsbrief over het Noodloket d.d. 25 maart
 • Klik hier voor onze nieuwsbrief over de Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud d.d. 20 maart

 

SSNB biedt een volledig ondersteuningspakket van personeelsdiensten aan voor medewerkers bij sportverenigingen. Naast het uitvoeren van het werkgeverschap, adviseren wij sportverenigingen ook bij fiscale en juridische personeelszaken. Heeft u behoefte aan vakkundig en professioneel sportkader, maar neemt u een werknemer liever niet zelf in dienst, dan kan SSNB het (formeel) werkgeverschap op zich nemen. Een extra voordeel, wij hebben geen winstoogmerk en hanteren dus geen winstmarges. Bovendien is deze dienstverlening aan sportverenigingen vrijgesteld van BTW. De kosten zijn daarom minimaal. Wij kennen als geen ander de dynamiek binnen een sportvereniging en weten waar de uitdagingen liggen. Met onze kennis, ervaring en netwerk helpen wij u met het vinden van oplossingen… lees meer

Team

Nabil Bouchlal
Manager SSNB Personeelsdiensten
06 249 108 58
n.bouchlal@ssnb.nl
Fons de Kok
HR Manager
088 246 81 11
f.d.kok@ssnb.nl
Christel Brans
HR medewerker
088 246 81 11
c.brans@ssnb.nl
Ellen Vogelaar
Medewerker salarisadministratie
088 246 81 11
e.vogelaar@ssnb.nl
Denise Mol
Stagiaire HR
088 246 81 11
d.mol@ssnb.nl

Actueel

Succesvol webinar 'Subsidies en fondsen voor de sport'

Wat een interessante en informatieve avond 8 december jl.!  SSNB Personeelsdiensten had in samenwerking met Sportsubsidie.nl voor haar relaties een interactief webinar georganiseerd dat geheel in het teken stond van ‘subsidies en fondsen voor de sport’. De ingelogde sportverenigingen en vertegenwoordigers van gemeenten kregen in anderhalf uur tijd een goed inzicht in de wereld van subsidies en fondsen en de mogelijkheden die dat voor hen kan bieden. Na een korte introductie van Nabil Bouchlal werden ze door Ben Moonen voorzien van de nodige best practices, tips & tricks en do’s & don’ts en werden er onderling ervaringen uitgewisseld. Kortom: het was een succesvolle avond. Of zoals een van de deelnemers het formuleerde: “Veel en nuttige informatie gekregen”.

Steunpakket voor de sport wordt aangepast en heropend

Het kabinet heeft bekendgemaakt dat het zestig miljoen euro beschikbaar stelt voor sportverenigingen die getroffen worden door de beperkende maatregelen die zijn ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. In het kader van de recente maatregelen d.d. 13 oktober zijn de competities stilgelegd, sportkantines gesloten en kan er veelal alleen in kleine groepjes gesport worden. Hiermee krijgen de sportverenigingen opnieuw een harde klap te verwerken die hen in de clubkas raakt. Om de ontstane financiële schade van amateursportverenigingen te compenseren, wordt het sport-specifieke pakket door het kabinet aangepast en opnieuw opengesteld voor de periode van 1 oktober tot en met 31 december.Deze maatregelen voor de sport zijn een aanvulling op het algemene derde steunpakket corona, met daarin regelingen zoals de TVL en de NOW, waar de sportverenigingen net als bedrijven uit andere sectoren ook gebruik van kunnen maken.

Aanvragen TASO vanaf 22 september

Vanaf dinsdag 22 september kunt u voor uw vereniging de aanvraag indienen voor de TASO-regeling, De uitwerking van deze regeling vergde meer tijd dan verwacht, maar is nu door het ministerie van VWS afgerond. Het aanvraagformulier staat vanaf 22 september 09.00 uur online op de site van het ministerie en u kunt uw aanvraag tot uiterlijk 11 oktober indienen. Het moment van insturen van het aanvraagformulier -mits binnen de gestelde termijn – is niet bepalend voor de toekenning van de tegemoetkoming.

Contact

Neem bij vragen over SSNB Personeelsdiensten gerust contact met ons op.

Telefoon: 088-2468111
E-mail: personeelsdiensten@ssnb.nl
Adres: Torenallee 3, 5617 BA Eindhoven

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met verwerking van uw gegevens zoals beschreven in ons Privacybeleid.


Warning: Use of undefined constant BOTTOM_MENU_NANME - assumed 'BOTTOM_MENU_NANME' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/ssnb.nl/httpdocs/wp-content/themes/ssnb-personeelsdiensten/index.php on line 95

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.