Ben jij flexibel, gedreven, enthousiast, houd je van een informele werksfeer en wil je echt deel uitmaken van een team? Lees hieronder de ervaringen van stagiaires die de afgelopen jaren stage hebben gelopen bij SSNB. En ben je daarna overtuigd? Kijk dan snel hier voor alle openstaande vacatures.

Open sollicitaties kun je sturen naar P&O manager Fons de Kok.

 

Denise Mol – HR afstudeerstagiaire (september 2019 – juli 2020)

Als HR-stagiaire bij SSNB kom je in een gezellig, informeel team waarbij alle collega’s open staan om jouw vragen te beantwoorden. Bij SSNB krijg je de vrijheid om jouw afstudeeropdracht vorm te geven zoals jij wilt, mits dit uiteraard in overleg is met de Directeur en HR-manager. Je wordt echt als volwaardig collega gezien en verricht veel uiteenlopende HR-werkzaamheden. Vooral de combinatie tussen de werving & selectie van nieuwe medewerkers en de gehele administratieve verwerking van nieuwe medewerkers vond ik heel leerzaam. Ik ben altijd met veel plezier naar stage gegaan en heb hier veel geleerd, dus ik zou een stage bij SSNB zeker aanraden!

Yannick Wezenbeek – Stagiair Communicatie (september 2019 – februari 2020)

Stage lopen bij Stichting Sportservice Noord-Brabant  is leerzaam, divers maar ook heel gezellig. Vanaf dag één wordt je gezien als een volwaardig collega. Je krijgt een hoop verantwoordelijkheden en geen dag is hetzelfde. De taken lopen uiteen van nieuwsbrieven maken tot aan het onderhouden van de website of van het creëren van content tot aan het ontwerpen flyers. Bij vragen staan er altijd collega´s paraat om je te helpen, maar ze leren je ook zelfstandig te werken aan projecten.
Je zit geen moment stil. Elke ochtend verschijnen er nieuwe opdrachten in de mailbox waarmee je aan de slag kan gaan. Je voelt jezelf wekelijks groeien in je vakgebied en werkt mee aan gave projecten. Persoonlijk heb ik mij elke dag thuis gevoeld gedurende mijn stageperiode. Na mijn stageperiode ben ik nog een zomerlang in dienst geweest bij SSNB waarin ik mij nog verder heb kunnen ontwikkelen. Door de diverse werkzaamheden leer je ook waar jouw ware kracht ligt. Wat kan je goed en waarin wil je nog beter worden. Het zijn allemaal pluspunten van een stage bij SSNB. Daarom kan ik mij geen leerzamere stage bedenken dan een stage bij Sportservice Noord-Brabant.

Esmee de Boer – HR stagiaire 2018/2019

Dankzij de prettige ontvangst van mijn stagebegeleider en de collega’s voelde ik mij al snel op mijn gemak. Als HR-stagiaire mag ik kennis maken met allerlei werkzaamheden op zowel operationeel als strategisch gebied. Je mening geven wordt bij SSNB gestimuleerd en gewaardeerd en van fouten maken kun je leren. Ik voel mijzelf van toegevoegde waarde voor de organisatie en ga altijd met veel plezier naar mijn stageplek. Het leukste van mijn stage vind ik de sollicitatiegesprekken met potentieel nieuwe medewerkers.

Saloua Bouras – Stagiaire Office Manager 2018/2019

‘’Voor mijn eerste stagedag begon, was ik heel benieuwd hoe de organisatie in elkaar zit. Tijdens mijn sollicitatie had ik er wel meteen een goed gevoel over, ik wilde hier heel graag stagelopen.’’

Mula Liket – Stagiair Jeugdsportfonds 2018/2019

‘’De eerste dag is altijd heel spannend, maar voor mij niet. Voordat ik aan mijn stage begon heb ik in het schooljaar ervoor 2 dagen meegelopen met de vorige stagiair zo leer je je taken en collega’s kennen. Je begint dan al meteen met een voorsprong en kun je zonder problemen aan je stage beginnen.’’

Ellen Pruijsten – Stagiaire SSNB & BrabantSport 2018/2019

‘’Ik loop sinds eind augustus 2018 stage bij SSNB. Dit doe ik in combinatie met BrabantSport omdat ik bezig ben met mijn afstudeeronderzoek. Mijn onderzoek is gericht op urban-events en de beleving van bezoekers hierbij te verhogen. Verder ondersteun ik in verschillende opdrachten. Mijn stage bevalt tot nu toe heel goed. De sfeer waarin gewerkt wordt is erg gezellig, maar er wordt ook serieus gewerkt. Ik ben benieuwd wat het komende half jaar mij nog te wachten staat en ik hoop nog veel te leren op verschillende aspecten!’’

Onno Gras – Communicatie stagiair 2018/2019

Ervaring, verantwoordelijkheid, een breed scala aan taken en een gezellige werksfeer. Dit zijn in mijn ogen 4 kernwaarden van een stageplek bij SSNB. Naast goede begeleiding is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zorgt SSNB ervoor dat je ten alle tijden bezig kunt blijven. Kortom; een geweldige stageplek!

Benieuwd naar de stagemogelijkheden? Bekijk ze hier!