Ben jij flexibel, gedreven, enthousiast, heb je affiniteit met sport & bewegen en houd je van een informele werksfeer? En wil je echt deel uitmaken van een team? Kijk dan snel naar alle openstaande vacatures:

Open sollicitaties kun je sturen naar P&O manager Fons de Kok

SSNB is erkend als leerbedrijf door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Bekijk hier het filmpje en lees hieronder de ervaringen van stagiaires die de afgelopen jaren stage hebben gelopen bij SSNB:

Daan Ruimerman – Stagiair BIOR 2021-2022

Hoi, ik ben Daan en studeer Bestuurskunde aan de Avans Hogeschool. Sinds augustus ben ik als stagiair bij SSNB bezig met mijn afstudeeronderzoek. In het onderzoek analyseer ik welke ondersteuningsbehoeften gemeenten in Noord Brabant hebben, binnen het thema ‘Bewegen In de Openbare Ruimte (BIOR)’. Naast het onderzoek help ik Sportservice Noord Brabant ook met de huidige BIOR projecten waaraan wij als organisatie een bijdrage leveren. Ik ervaar de stageperiode als uitdagend, leerzaam en divers. Iedere dag is anders en ik ontmoet veel verschillende partners!

Pieke van de Pas – Stagiaire HR 2021-2022

Mijn naam is Pieke van de Pas, 20 jaar en voor mijn opleiding HRM in Tilburg heb ik een half jaar stage gelopen bij SSNB.
Tijdens mijn HR stage heb ik veel geleerd over het bedrijfsleven en het HR werkveld. Bij SSNB kom je in een gezellig en toegankelijke groep terecht. Iedereen kan hier zichzelf zijn. Als HR stagiaire wordt je volledig meegenomen in de dagelijkse werkzaamheden van de HR medewerkers. Van contracten opstellen tot aan sollicitatiegesprekken bijwonen, heel divers dus. Geen dag is hetzelfde. Bij SSNB is iedereen heel erg open naar elkaar en kan iedereen van elkaar leren. Je mag altijd alles vragen en iedereen helpt jou waar het kan.
Stage lopen bij SSNB is heel erg leerzaam en goed voor mijn ontwikkeling als HR professional geweest.

Lois van Meerwijk – Stagiaire HR 2021-2022

Ik ben Loïs en ik ben HR stagiaire bij SSNB. Ik zit in mijn afstudeerjaar en loop 40 weken stage bij SSNB. Ik ben 20 en ik kom uit Eindhoven. Ik houd mij voornamelijk bezig met contracten opstellen, ziekmeldingen en andere gegevens door voeren, gesprekken inplannen, telefoonverkeer en mag ook af en toe aanschuiven bij sollicitatiegesprekken.
Ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin bij SSNB! Ik heb hele aardige collega’s en er hangt een fijne sfeer. Ik kan echt alles aan hen vragen en niks is te veel. Het leuke aan SSNB vind ik dat het een stichting is die zich focust op sport en bewegen en dit past heel goed bij mij. Ik ben zelf ook sportief aangelegd en kan mij hier dus helemaal in vinden. Ook zijn mijn taken vrij gevarieerd waardoor een dag nooit echt saai is. Ik kijk uit naar de tijd die nog gaat komen!

Nashwa Hilali – Stagiaire Office Management 2021-2022

Mijn naam is Nashwa Hilali. Ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Eindhoven. Ik ben dit jaar begonnen aan het tweede schooljaar aan de opleiding Management Assistent op het Koning Willem 1 College. De opleiding en stage bij Sportservice Noord-Brabant bevallen mij goed. Wat je leert op school komt ook overeen met je werkzaamheden tijdens de stage. Verder is het een leuke en leerzame stageplek met gezellige collega’s.

Beau Vermeer – Stagiaire Communicatie 2021

Ik ben Beau Vermeer. Ik ben student communicatie aan Fontys Hogeschool te Tilburg. Sinds eind augustus ben ik stagiaire bij SSNB. Mijn taken zijn heel divers hier. Zo kan je mij inschakelen voor het maken van een flyer/poster, social media posts, artikelen, maar ook bijvoorbeeld voor het houden van interviews. Er lopen mooie projecten rond waar ik gedurende stage mee bezig ben. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier. De stage is erg leerzaam en uitdagend. Fijne werksfeer met leuke collega’s.

Isa Gruijters – Stagiaire Communicatie 2021

“De werkzaamheden die ik vanuit SSNB krijg zijn uitdagend en leuk. Ook is er genoeg ruimte om zelf invulling te geven aan mijn stagen. De sfeer binnen de organisatie is goed, waardoor ik me meteen welkom heb gevoeld. Ik ervaar SSNB als een sportieve en fijne organisatie.”

Pieter van Gestel – Stagiaire Duurzaamheid 2020/2021

“Bijzonder leerzaam om mezelf te mogen ontwikkelen binnen SSNB en het bijbehorende grote netwerk. Een organisatie waar je echt maatschappelijke impact kan creëren met sport en voor mij in het bijzonder gericht op het thema duurzaamheid.”

Joyce Pepers – Stagiaire Office Manager 2020/2021

“Ik zorg ervoor dat mijn collega’s hun taken zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Het voelt goed om op deze manier iets te kunnen bijdragen aan het doel van de organisatie. De informele manier van contact tussen de collega’s vind ik vooral erg fijn bij SSNB.”

Ivana Smith – Stagiaire Finance & Control 2020

“Binnen SSNB kan ik mezelf verder ontwikkelen en er wordt geleerd om op een analytische manier te gaan denken. De werkzaamheden sluiten goed bij mijn opleiding aan en er wordt binnen de organisatie op een fijne manier met elkaar gecommuniceerd.”

Denise Mol – HR afstudeerstagiaire 2019/2020

Als HR-stagiaire bij SSNB kom je in een gezellig, informeel team waarbij alle collega’s open staan om jouw vragen te beantwoorden. Bij SSNB krijg je de vrijheid om jouw afstudeeropdracht vorm te geven zoals jij wilt, mits dit uiteraard in overleg is met de Directeur en HR-manager. Je wordt echt als volwaardig collega gezien en verricht veel uiteenlopende HR-werkzaamheden. Vooral de combinatie tussen de werving & selectie van nieuwe medewerkers en de gehele administratieve verwerking van nieuwe medewerkers vond ik heel leerzaam. Ik ben altijd met veel plezier naar stage gegaan en heb hier veel geleerd, dus ik zou een stage bij SSNB zeker aanraden!

Yannick Wezenbeek – Stagiair Communicatie 2019/2020

Stage lopen bij Stichting Sportservice Noord-Brabant  is leerzaam, divers maar ook heel gezellig. Vanaf dag één wordt je gezien als een volwaardig collega. Je krijgt een hoop verantwoordelijkheden en geen dag is hetzelfde. De taken lopen uiteen van nieuwsbrieven maken tot aan het onderhouden van de website of van het creëren van content tot aan het ontwerpen flyers. Bij vragen staan er altijd collega´s paraat om je te helpen, maar ze leren je ook zelfstandig te werken aan projecten.
Je zit geen moment stil. Elke ochtend verschijnen er nieuwe opdrachten in de mailbox waarmee je aan de slag kan gaan. Je voelt jezelf wekelijks groeien in je vakgebied en werkt mee aan gave projecten. Persoonlijk heb ik mij elke dag thuis gevoeld gedurende mijn stageperiode. Na mijn stageperiode ben ik nog een zomerlang in dienst geweest bij SSNB waarin ik mij nog verder heb kunnen ontwikkelen. Door de diverse werkzaamheden leer je ook waar jouw ware kracht ligt. Wat kan je goed en waarin wil je nog beter worden. Het zijn allemaal pluspunten van een stage bij SSNB. Daarom kan ik mij geen leerzamere stage bedenken dan een stage bij Sportservice Noord-Brabant.

Esmee de Boer – Stagiaire HR 2018/2019

Dankzij de prettige ontvangst van mijn stagebegeleider en de collega’s voelde ik mij al snel op mijn gemak. Als HR-stagiaire mag ik kennis maken met allerlei werkzaamheden op zowel operationeel als strategisch gebied. Je mening geven wordt bij SSNB gestimuleerd en gewaardeerd en van fouten maken kun je leren. Ik voel mijzelf van toegevoegde waarde voor de organisatie en ga altijd met veel plezier naar mijn stageplek. Het leukste van mijn stage vind ik de sollicitatiegesprekken met potentieel nieuwe medewerkers.

Saloua Bouras – Stagiaire Office Manager 2018/2019

‘’Voor mijn eerste stagedag begon, was ik heel benieuwd hoe de organisatie in elkaar zit. Tijdens mijn sollicitatie had ik er wel meteen een goed gevoel over, ik wilde hier heel graag stagelopen.’’

Mula Liket – Stagiair Jeugdsportfonds 2018/2019

‘’De eerste dag is altijd heel spannend, maar voor mij niet. Voordat ik aan mijn stage begon heb ik in het schooljaar ervoor 2 dagen meegelopen met de vorige stagiair zo leer je je taken en collega’s kennen. Je begint dan al meteen met een voorsprong en kun je zonder problemen aan je stage beginnen.’’

Ellen Pruijsten – Stagiaire SSNB & BrabantSport 2018/2019

‘’Ik loop sinds eind augustus 2018 stage bij SSNB. Dit doe ik in combinatie met BrabantSport omdat ik bezig ben met mijn afstudeeronderzoek. Mijn onderzoek is gericht op urban-events en de beleving van bezoekers hierbij te verhogen. Verder ondersteun ik in verschillende opdrachten. Mijn stage bevalt tot nu toe heel goed. De sfeer waarin gewerkt wordt is erg gezellig, maar er wordt ook serieus gewerkt. Ik ben benieuwd wat het komende half jaar mij nog te wachten staat en ik hoop nog veel te leren op verschillende aspecten!’’

Onno Gras – Stagiair Communicatie 2018/2019

Ervaring, verantwoordelijkheid, een breed scala aan taken en een gezellige werksfeer. Dit zijn in mijn ogen 4 kernwaarden van een stageplek bij SSNB. Naast goede begeleiding is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zorgt SSNB ervoor dat je ten alle tijden bezig kunt blijven. Kortom; een geweldige stageplek!