Contact

Contact opnemen

Wilt u als eigenaar of beheerder van een sportaccommodatie aan de slag met verduurzamen en heeft u behoefte aan ondersteuning in het proces om te komen tot duurzaamheidsmaatregelen? Klik hier om direct aan te melden.

Momenteel is het maximaal aantal gesubsidieerde trajecten vanuit het Ministerie van VWS behaald. Dit betekent concreet dat begeleidingstrajecten van nieuwe aanmeldingen niet direct kunnen worden opgestart. De verwachting is dat op korte termijn extra begeleidingstrajecten beschikbaar komen. Mocht u als vereniging interesse hebben in het gratis begeleidingstraject, vul dan alsnog het aanmeldingsformulier in. Wij nemen direct contact met u op zodra we van VWS toestemming hebben de begeleidingstraject weer op te starten.

Heeft uw vereniging of stichting nog vragen voorafgaand aan het begeleidingstraject? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Miriam van Moll
m.v.moll@ssnb.nl
06 – 20 49 19 09

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.