Over ons

SSNB ontwikkelt en beheert, in samenwerking met haar partnernetwerk, het Duurzaamheidsplatform Sport. Dit doet SSNB in opdracht van de Provincie Noord-Brabant. Het doel van dit platform is het versnellen van de Brabantse duurzaamheidsambities binnen de sportsector.

Door middel van informatievoorziening over producten, financiering en praktijkvoorbeelden stimuleert het Duurzaamheidsplatform Sport gemeenten, sportverenigingen en stichtingen op een proactieve wijze in het verduurzamen van sportaccommodaties. Dit online platform werkt hierbij ondersteunend aan het fysieke platform binnen SSNB.

Gemeenten, sportverenigingen en stichtingen kunnen voor iedere hulpvraag inzake het verduurzamen van sportaccommodaties een beroep doen op het Duurzaamheidsplatform Sport. Het platform verbindt, ondersteunt, monitort en biedt passende oplossingen, waarmee u de stap kunt zetten naar concrete duurzaamheidsmaatregelen op uw sportaccommodatie.

Voor een goede uitvoering van bovenstaande taken werkt SSNB vanuit het Duurzaamheidsplatform Sport nauw samen met:

Partners

SSNB gebruikt op deze website alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees ons Privacybeleid.