Lokaal Fitakkoord voor Baarle-Nassau, praat je mee?

De gemeente Baarle-Nassau gaat voor een lokaal Fitakkoord. En dat doen we samen met verschillende lokale partijen en inwoners. We willen afspraken maken om ambities, doelstellingen en acties binnen het Fitakkoord voor Baarle-Nassau vorm te geven en verschillende lopende initiatieven aan elkaar koppelen. Vanuit het ministerie van VWS komt budget beschikbaar om de acties uit te voeren.

We gaan voor het Fitakkoord voor Baarle-Nassau uit van de volgende thema’s:

  • Overgewicht
  • Roken
  • Alcohol en drugs

Ons doel: een fit en vitaal Baarle-Nassau.

De input van lokale partners en inwoners bij het opstellen van een lokaal Fitakkoord is onmisbaar. Daarom nodigen we u graag uit voor de bijeenkomst:

  • Fitakkoord Baarle-Nassau – op naar een Fit en Vitaal Baarle-Nassau!
    dinsdag 7 september van 10:00 – 12:00 uur
    Locatie wordt nader bepaald en zal in ieder geval in de gemeente Baarle-Nassau zijn.

Mochten we door coronamaatregelen genoodzaakt zijn om de bijeenkomsten digitaal te organiseren. Dan zetten we deze bijeenkomst om naar digitaal.

Tijdens de bijeenkomst presenteren we kort welke kansen een lokaal Fitakkoord voor Baarle-Nassau biedt. Vervolgens gaan we aan de slag met de kansen die u ziet en ideeën die u heeft. We zijn erg benieuwd naar uw inzichten en meningen en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen die bij gaan dragen aan de gezondheid van de inwoners van Baarle-Nassau.

We hopen u daarom op 7 september te zien. U kunt zich hier of het in het kader hier rechts bovenaan aanmelden voor een de bijeenkomst. Ruim van te voren ontvangt u verdere informatie over locatie aanvullende informatie over het programma.

Marja Nieuwenhuis
Formateur Fitakkoord Baarle-Nassau
T 06 – 14 64 74 69
E m.nieuwenhuis@ssnb.nl