Team Buurtsportcoach GeertruidenbergTeam buurtsportcoach Geertruidenberg bestaat uit twee buurtsportcoaches en vier stagiaires. Hennie van Kuijk en Marlou Rikkert zijn de vaste krachten. Stagiaires Cato, Kris, Damian en Mikki versterken het team. Zij volgen op dit moment een sportopleiding op het CIOS in Goes of het ROC Sport en Bewegen in Tilburg.

Het ontstaan van team Buurtsportcoach Geertruidenberg

Sinds 2015 is de gemeente Geertruidenberg gestart met de inzet van buurtsportcoaches. De buurtsportcoach is actief in de wijk en is werkzaam voor zowel jeugd, senioren en mensen die extra drempels ervaren om deel te nemen aan regulier sport en beweegaanbod. Dit kunnen onder andere drempels zijn op het gebied van gezondheid, sociale contacten, taal en inkomen.

Over BSC Geertruidenberg

Wij maken sport en bewegen bereikbaar voor alle inwoners van Geertruidenberg door het organiseren en coördineren van diverse sportstimuleringsprojecten en activiteiten. Wij leggen slimme verbindingen met maatschappelijke partners uit het onderwijs, kinderopvang, welzijn, buurt en zorg. En zetten sport en beweging in als doel en middel om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren bij de inwoners van de gemeente Geertruidenberg.


JaNee
 

JaNee