NAC Street League Geertruidenberg 2021-2022

NAC Street League Geertruidenberg 2021-2022

De NAC Street League is dé straatvoetbalcompetitie van Geertruidenberg voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen. Gedurende het schooljaar zijn verschillende scholen de strijd met elkaar aangegaan om te bepalen wie de sportiefste school van de gemeente Geertruidenberg is geworden. Hierin draait het niet alleen om het winnen van wedstrijden, maar ook om fairplay, maatschappelijke inzet en leerzame workshops.

Dit seizoen stonden zes tot tien speelrondes – verdeeld over twee seizoenshelften op het programma. De wedstrijden van de NAC Street League Geertruidenberg worden altijd op woensdagmiddag gespeeld. De trapveldjes in de Gemeente Geertruidenberg worden als stadion gebruikt.

Met sportiviteitspunten konden er meer punten worden behaald, dan met de gangbare wedstrijdpunten! De wedstrijden werden begeleid door de buurtsportcoaches van SSNB en stonden onder leiding van scheidsrechters. Het programma, de uitslagen, standen, wedstrijdverslagen en andere nieuwsberichten werden wekelijks bijgehouden op de website.

De NAC Street League is op een feestelijke manier afgesloten!

Woensdag 18 mei 2022 was het zover! De finaledag op P5, naast het NAC stadion. Alle teams meldden zich om 13.00 uur. De middag werd feestelijk geopend met een warming up. De gehele middag hebben de kinderen verschillende activiteiten gedaan zoals voetvolley, voetbal bowlen en het maken van een spandoek. Daarnaast was er een leerzame workshop over cybercrime die aangeboden werd door de Rabobank.

Tijdens al deze activiteiten konden de teams punten verdienen. Deze punten werden opgeteld bij de punten van alle wedstrijden en de maatschappelijke opdracht. Hier is uiteindelijk 1 winnaar uitgekomen, team Wilsdonck 8, die doorgaat naar de regionale finale komend weekend, waar de strijd om de Street League winnaar aangegaan wordt met Club Brugge, Feynoord, Werder Bremen, Benfica Lissabon, Ferencvaros Budapest en Valerenga.

Door de fijne samenwerking met NAC Maatschappelijk en de sponsoring van de Rabobank is het NAC Street League seizoen 2021-2022 een groot succes geweest!

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

    Top