Heel Steenbergen Fit geeft je de mogelijkheid om binnen onze organisatie ervaring op te doen in de sportbranche. Wij werken samen met diverse opleidingsinstituten, zoals het CIOS Goes en de HZ University of Applied Sciences. Heel Steenbergen Fit is de ideale stageplaats voor MBO en HBO studenten om ervaringen op te doen in het werkveld. Bijvoorbeeld bij het ondersteunen van seniorensport, het organiseren van activiteiten en evenementen en het activeren van een gezonde leefstijl.

Ben jij een sportieveling die zowel zelf gek is op sporten als het leuk vindt om anderen in beweging te brengen? Laat jij zien dat je zelfstandig sportprojecten en lessen kunt draaien en onderdeel wilt zijn van het team buurtsportcoach?

Kom dan stage lopen bij de buurtsportcoaches van de gemeente Steenbergen! Wij bieden jou een afwisselende stage met professionele begeleiding. Je bent erg actief in de praktijk, maar krijgt ook de vrijheid om nieuwe sportprojecten op te starten.

Past Heel Steenbergen Fit bij jouw interesses en leerdoelen? Volg jij een sportopleiding in MBO of HBO niveau?

Stuur dan je motivatie en CV naar l.herrings@ssnb.nl.
Wij hanteren een sollicitatieperiode vanaf mei tot en met juli, zodat wij de werkzaamheden van de stagiaires kunnen plannen in de roosters voor het (volgende) schooljaar.


    JaNee
     

    JaNee
    [sourceurl thesource]