Marlou Rikkert

Marlou Rikkert over haar werk bij SSNB en passie voor sport

“Ik was toe aan een nieuwe stap om mezelf te blijven ontwikkelen”

Nadat Marlou haar opleiding CIOS in 2016 succesvol had afgerond, ging ze op zoek naar een leuke, sportieve baan. Via Hennie van Kuijk, coördinator buurtsportcoaches, kwam zij bij SSNB terecht. Ze kon meteen aan de slag als buurtsportcoach in de gemeente Geertruidenberg, in het team van Hennie.

Nieuwe uitdaging binnen SSNB

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als uitvoerend buurtsportcoach wilde Marlou graag de volgende stap in haar ontwikkeling maken, dus toen Hennie doorstroomde naar de functie als regio coördinator, kwam er een mooie mogelijkheid voor Marlou vrij. Er werd haar de baan van coördinator buurtsportcoaches aangeboden. Hier is Marlou nog altijd dankbaar voor, vertelt ze enthousiast: “Ik geniet erg van mijn nieuwe positie als coördinator. Ik vind het ontzettend leuk om contact te hebben met enthousiaste partners die met aanvragen bij mij terecht komen. Vervolgens kan ik dat in mijn team, die bestaat uit 4 collega’s en vijf stagiaires, doorzetten en zo komen we samen vaak tot mooie initiatieven.” Het team van Marlou doet er alles aan om sporten en bewegen voor alle inwoners van Geertruidenberg toegankelijk te maken.

Sport als uitlaatklep

Marlou is een harde werker en soms is het moeilijk om haar werk los te laten, om toch lekker te kunnen ontspannen gaat Marlou het liefste even sporten. “Sporten is voor mij altijd al een uitlaatklep geweest, het helpt me om dingen los te laten en echt even plezier te maken. Ik ben van heel jongs af aan bezig geweest met voetballen, nu kan ik die sport helaas door blessures niet meer doen, maar ik ben van plan om lekker te gaan tennissen of iets anders te vinden waarbij ik even mijn hoofd leeg kan maken.”

Top