Beste aanbieder,

Net als wij, vindt u het belangrijk dat er voor jong en oud in Vught een goed en gevarieerd aanbod is op sportief, creatief en educatief gebied. Samen spannen we ons daarvoor in; met elkaar maken we dit mogelijk. We zijn blij dat we op u kunnen rekenen.

Eén van de projecten waarmee we al twee jaar succesvol aan de weg timmeren, is Sjors Sportief-Sjors Creatief. ‘Sjors’ laat kinderen van 4 tot en met 12 jaar op een laagdrempelige manier kennis maken met allerlei sportieve en creatieve activiteiten van diverse aanbieders. Op Sjors’ website, www.sjorssportief.nl, kunnen kinderen hun keuze maken en zich voor één of meer activiteiten inschrijven.

Het aanbod van alle ‘Sjors’ activiteiten komt van Vughtse verenigingen en instellingen. Zij melden – tot nu toe – hun activiteiten aan op www.sportstimuleringnederland.nl. Via dit platform komen de activiteiten vervolgens op de ‘Sjors’ website terecht, bij de doelgroep. Deze procedure gaat echter veranderen.

Succes!
Sjors Sportief-Sjors Creatief is een groot succes. De forse deelname en enthousiaste reacties van de kinderen en ouders inspireren tot meer. Voor MOVE Vught en Plaza Cultura is het aanleiding om het aanbod van activiteiten uit te breiden:

  • Sportief en Creatief breiden we uit met een Educatief aanbod
  • 4 tot en met 12 jaar breiden we uit met van 0 tot 100 jaar

Meer activiteiten voor meer mensen
Met dit ruimere aanbod voor een grote doelgroep willen we meer inwoners betrekken bij een breed scala van sportieve, creatieve en educatieve activiteiten. Zo hopen we nog meer mensen te verleiden om actief mee te doen aan onze gezellige Vughtse gemeenschap.

Nieuwe website
De uitbreiding van activiteiten en doelgroep heeft ook gevolgen voor de wijze van ‘vraag en aanbod’ van activiteiten. Zo komt er een nieuwe website (‘Vught Beweegt’) waar iedereen op terecht kan: de aanbieders plaatsen er hun aanbod van activiteiten en iedereen die er gebruik van wil maken, schrijft zich er hier voor in. Op www.vughtbeweegt.nl komen vraag en aanbod van alle creatieve, educatieve en sportieve activiteiten voor alle leeftijden bij elkaar. Inclusief het aanbod van Sjors Sportief-Sjors Creatief.

En ‘Sjors’ zelf dan?
Sjors Sportief-Sjors Creatief is een prachtig landelijk initiatief, gericht op een jonge doelgroep. Dat blijft gewoon bestaan. En alle Vughtse ‘Sjors activiteiten’ op Vught Beweegt, komen ook nog steeds op de ‘Sjors website’ terecht. U hoeft daar zelf niets voor te doen. En voortaan kunnen de kinderen in Vught kiezen waar ze hun ‘Sjors activiteiten’ gaan shoppen: op vughtbeweegt.nl of op sjorssportief.nl.

We nodigen u graag uit om uw sportieve, creatieve en educatieve activiteiten op vughtbeweegt.nl te plaatsen. In de bijlage ziet u hoe u dit doet en waar u terecht kunt met vragen of voor ondersteuning.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Handleiding ‘Vught Beweegt’ voor aanbieders


    JaNee
     

    Ja