Brabantse lijsttrekkers op de fiets met olympisch kampioene Marianne Vos

Het tegen Marianne Vos opnemen op een spinningfiets en ondertussen ook nog het standpunt van je partij over sport goed verwoorden. Het was flink zweten voor de lijsttrekkers van veel Brabantse politieke partijen. Zij stapten in het kader van de naderende provinciale verkiezingen op de fiets en gingen met de olympisch kampioene in gesprek over stellingen op het gebied van onder meer sporten voor gehandicapten, topsport, talentontwikkeling, evenementen, vitaliteit & bewegen en een duurzame toekomst voor sportverenigingen.

Compilatiefilmpje

Verschillende partijen aan het woord:

    
   
    

Over de waarde en toekomst van sport in Brabant
De lijsttrekkers werden uitgenodigd om in gesprek te gaan over de waarde en toekomst van sport in Brabant door SSNB en BrabantSport. Michel Reinders, directeur BrabantSport, legt uit: “Onze beide organisaties geloven in de kracht van sport & bewegen en we delen de ambitie om van Brabant de meest vitale provincie van Nederland te maken, zowel vanuit economisch-, gezondheids- als sociaal-maatschappelijk perspectief.” Brigitte Musters, directeur-bestuurder van SSNB vervolgt: “We staan voor een gezonde, vitale samenleving waar het prettig wonen, leven en werken is. Het is goed om te horen dat veel politici zich uitspreken voor de rol die sport en bewegen hierin kan betekenen.”

Over SSNB en BrabantSport
BrabantSport is de organisatie die zich inzet om Brabant sterker te maken door sport. Binnen deze organisatie bundelen de provincie Noord-Brabant, CTO Zuid, Sports & Technology en Team Brabant Sport hun krachten. SSNB (Stichting Sportservice Noord-Brabant) is al 40 jaar de kennispartner en verbinder die zich inzet voor een gezond en veerkrachtig Brabant. SSNB werkt samen met onder meer overheden en verenigingen aan het versterken van de Brabantse sport- en beweeginfrastructuur.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Hart.

    Top