Compliment aan onze HR manager!

Mise-en-place is een term die in de horecasector gebruikt wordt om voorbereidende werkzaamheden aan te duiden. Het zijn werkzaamheden die leiden tot een hogere snelheid van service. Door alles zo goed mogelijk van tevoren klaar te zetten, worden gasten sneller bediend. En de kok. Die kookt.

Normaal gesproken dan.
Bij ons, bij SSNB is dat anders. Wij hebben Fons.

Het werkende leven van een HR manager is op dit moment anders dan een aantal jaar geleden. Waar hij 5 jaar geleden op Boer-zoekt-vrouw-achtige taferelen nog uit ruim 100 (liefdes-) brieven, geschikte kandidaten kon selecteren. Lijkt de wereld in onze sportsector veel meer op de huidige huizenmarkt. We moeten zelf op zoek naar parels. Of stenen die we zelf tot parel of diamant moeten slijpen. Het is snel schakelen in deze tijd. Contracten opstellen. Bereikbaar zijn. Ook in het weekend. Groepsappjes af. Lobbyen. Vacatures online zetten. Kandidaten spreken. Roosters en dagen van scholen uit je hoofd weten. En kandidaten die vervolgens ja zeggen en toch weer nee zeggen.

Via deze weg willen we onze Fons een compliment geven voor zijn doortastendheid. Het meedenken aan het hoger gelegen doel.

Fons, die binnen 30 seconde kan screenen of een kandidaat wel of geen SSNB collega voor lange toekomst kan zijn of niet.

Onze Fons, die binnen 3 vragen, alles al weet om in te kunnen schatten wat voor vlees we in kuip hebben en dat is mooi, want tijdens het stellen van die vragen schrijft hij heel driftig mee en bouwt hier op verder!

Gelukkig hebben de afgelopen paar weken (in West Brabant) al wat vacatures ingevuld. Maar we zijn er nog niet! Maar we hebben er vertrouwen in dat dit goed gaat komen. We gaan door tot ze gevuld zijn. Of er weer nieuwe gaan komen! Bedankt Fons voor je inzet van de afgelopen weken!

Namens,
De kinderen
De ouders van kinderen
De scholen
De gemeentes
En de kandidaten die jij bij ons inzet

PS Wil jij bij ons komen werken? Kijk dan snel hier voor alle vacatures:

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Top