Cursus ‘Bewegen In de Openbare Ruimte’ (BIOR) wat voor jou?

Heb jij behoefte aan meer kennis en wil je ervaring opdoen over beweegvriendelijke omgeving en bewegen in de openbare ruimte? Dan is de cursus ‘Bewegen In de Openbare Ruimte’ (BIOR) wat voor jou!

Fontys Sporthogeschool en SSNB vinden het belangrijk dat er meer aandacht komt voor een beweegvriendelijke inrichting van de openbare ruimte. Om die reden bieden wij gezamenlijk de cursus BIOR aan, die bedoeld is voor buurtsportcoaches en alle andere professionals die met dit thema aan de slag willen gaan.

In de 3 maanden durende cursus zijn er 2,5 lesdagen gepland waarin er onder meer aandacht wordt besteed aan hoe je het belang van de openbare ruimte binnen jouw gemeente kan agenderen en kom je meer te weten over de trends en ontwikkelingen op het gebied van BIOR. Tussen de lesdagen door ga je met de kennis die je hebt opgedaan aan de slag met een eigen casus, waarin je leert hoe je een beweegvriendelijke omgeving in de praktijk kan ontwikkelen.

Dit is dus dé uitgelegen kans om jezelf te ontwikkelen tot BIOR specialist. Je krijgt op inspirerende locaties in Noord-Brabant les van gespecialiseerde docenten en gastcolleges van ervaringsdeskundigen. Daarnaast is er ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat je de begeleiding krijgt die bij jou past!

Ben jij iemand die aan de slag wilt gaan met het creëren van een beweegvriendelijke inrichting van de openbare ruimte, maar wil je eerst nog meer lezen over de cursus? Klik dan hier!

Wil je je direct inschrijven voor de cursus? Klik dan hier!

Hopelijk zien wij jou op 2 juni, bij de start van de cursus!

PS: Wist je dat je voor de cursus BIOR een STAP-budget subsidie kan aanvragen? Op https://www.stap-budget.nl/ kun je meer informatie vinden over het STAP-budget en hoe je dit kunt aanvragen!

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Sleutel.

    Top