Ludus Zuid is LIVE!

Ludus Zuid is een nieuw opleidingsplatform voor sportprofessionals om vakkennis en- vaardigheden op te doen in de provincies Limburg, Brabant en Zeeland, ontstaan vanuit een samenwerkingsverband tussen SSNB, Huis voor de Sport Limburg en SportZeeland en is mede mogelijk gemaakt door het programma LAB.

De scholingen worden in verschillende vormen aangeboden waaronder cursussen en opleidingen, die gecentraliseerd zijn. Ludus Zuid streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van aanbod voor verschillende professionals. Er wordt een compleet bij- en na scholingsaanbod aangeboden, dat sportprofessionals ontwikkelingskansen biedt met het oog op het veranderde werkveld.

Sportprofessionals hebben te maken met een sterk veranderde omgeving met steeds nieuwe vraagstukken en stakeholders. Ludus Zuid faciliteert een leeromgeving waarin sportprofessionals van elkaar kunnen leren én elkaar inspireren. De scholingen worden in verschillende vormen aangeboden waaronder cursussen, e-learningen, masters en opleidingen, die gecentraliseerd zijn.

Deze scholingen richten zich voornamelijk op verschillende beleidsterreinen binnen de sportsector.
Ludus Zuid streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit op het gebied van aanbod voor verschillende professionals. Continuering van bij- en nascholing is daarom essentieel om een bijdrage te kunnen blijven leveren aan beoogde lokale (regionale) of eigen doelstellingen. De komende maanden wordt het scholingsaanbod uitgebreid!

Meer informatie

Wil je meer informatie over Ludus Zuid? Kijk dan op de website luduszuid.nl. Of heb je interesse om een bij- en na scholingsaanbod te publiceren op de website? Neem contact op via https://www.luduszuid.nl/contact/.

Natuurlijk is alle geplande scholing vanuit de SSNB Academy ook op het opleidingsplatform Ludus Zuid te vinden.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Ster.

    Top