Regionale bijeenkomst Brede Regeling Combinatiefuncties Noord-Brabant

Na ruim een jaar onze bijeenkomsten digitaal aangeboden te hebben zijn we blij je te kunnen mededelen dat de Regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties dit najaar weer fysiek plaats gaan vinden! Eindelijk kunnen we weer bij elkaar komen. De bijeenkomst in Tilburg wordt mede mogelijk gemaakt door SSNB.

Doel

Het plenaire deel houden we kort; in onze bijeenkomsten van het voorjaar hebben we namelijk al veel informatie met jullie gedeeld. Daardoor blijft er meer tijd over om met elkaar aan de slag te gaan. In twee rondes worden themasessies aangeboden die aansluiten op de lokale behoefte. De nadruk van deze bijeenkomsten ligt op ontmoeten, interactie, netwerken en het uitwisselen van kennis door actief met elkaar aan de slag te gaan.

Doelgroep

Iedereen die op enigerlei wijze betrokken is bij de Brede Regeling Combinatiefuncties is welkom, met name beleidsmedewerkers sport en cultuur, werkgevers/opdrachtgevers van buurtsportcoaches en cultuurcoaches, de buurtsportcoaches en cultuurcoaches zelf, provinciale sport- en cultuurorganisaties en sportbonden.

Themasessie

 • Cofinanciering en budgetten gemeenten/programma’s
 • Verenigingsondersteuning
 • LAB/Ludus
 • Bewegen in de openbare ruimte (BIOR)
 • Je kunt ter plekke kiezen aan welke themasessies je deel wilt nemen.

Datum, tijd & locatie

Datum:16 november 2021
Tijdstip:13:30
Locatie: LocHal Tilburg

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor deze regionale bijeenkomst via het inschrijfformulier.

Webredactie SSNB
Contactformulier

  Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  Top