SSNB bedankt Cor Koning

Na ruim 20 jaar gaat Cor Koning de Raad van Toezicht van SSNB verlaten.
“Het is mooi geweest na zo’n lange periode. Het zal in het begin wel wennen zijn, maar SSNB is een mooie organisatie en staat er weer gezond bij. Ik dank iedereen binnen en buiten de organisatie met wie ik heb mogen samenwerken.”

Uiteraard bedankt SSNB op haar beurt ook Cor. Directeur Musters: “Cor vervulde de financiële portefeuille binnen de Raad van Toezicht, het is heel fijn om op dit punt met een vaste waarde te mogen werken en ik heb de samenwerking dan ook als heel plezierig ervaren”.

Voorzitter Hanne van Aart: “Ondanks het feit dat ik nog maar kort bij de RvT ben, sluit ik me daar volmondig bij aan. Het is fijn dat Cor heeft aangegeven een bestuursfunctie bij ons partner Waarborgfonds in te willen vullen. Met de overige leden denken we na over omvang en samenstelling van de Raad van Toezicht, passend bij de fase waarin de organisatie zich nu bevindt. Dat geldt eveneens voor de aan SSNB gelieerde stichtingen zoals SSB, Match en NSA waar Cor een vergelijkbare rol als bij SSNB heeft ingevuld. Naar verwachting kunnen we daar begin volgend jaar meer over zeggen. Voor nu bedank ik namens ons allen Cor voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid.”

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Top