SSNB schrijft nieuwe sportvisie voor gemeente Veldhoven

In de zomer van 2016 gaf de gemeente Veldhoven aan behoefte te hebben aan een nieuwe sportvisie die bevordert dat elke inwoner, vanuit het oogpunt van gezondheid, vorming en ontplooiing, op verantwoorde wijze kan sporten en bewegen.

SSNB kreeg de opdracht om deze nieuwe visie te ontwikkelen en medio oktober op te leveren. Belangrijk in dit proces waren de samenspraak procedure en het betrekken van Veldhovenaren: sportverenigingen, ongeorganiseerde sporters, niet-sporters en maatschappelijke en zorginstellingen. Doel van de nieuwe sportvisie: alle Veldhovenaren in beweging!

Kwaliteit
Roland Hulsbosch, beleidsmedewerker Welzijn/Sport: ‘Wij hebben SSNB gevraagd de nieuwe sportnota te ontwikkelen omdat we al jarenlang naar tevredenheid met hen samenwerken op uiteenlopende gebieden (o.a. verenigingsondersteuning, buurtsportscan, Sportieve School). We hebben wederom ervaren dat SSNB een partij is die kwaliteit biedt, op de hoogte is van relevante trends en ontwikkelingen, gedegen, snel en flexibel werkt en met ons meedenkt. Om die reden hebben we hen ook gevraagd de uitvoeringsnota te schrijven die medio april opgeleverd is.’

Samenwerking
Ook voor SSNB was dit een interessante en tevens leuke opdracht: het is fijn om je zo te verdiepen in wat er in een gemeente speelt op het gebied van sport & bewegen, welke winst er nog te behalen is, welke belangen nadrukkelijker aandacht vragen en wat sport & bewegen kan betekenen voor andere domeinen. Waarde toevoegen dus. Opvallend was de snelheid waarmee we met de wethouder en beleidsmedewerker konden schakelen. Twee korte, maar krachtige trajecten met een positief eindresultaat!

Miriam van Moll Regiocoördinator Zuidoost Brabant
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Auto.

    Top