SSNB wenst nieuw college van Gedeputeerde Staten veel succes

De afgelopen jaren hebben we samengewerkt met de Provincie Noord-Brabant voor projecten zoals Uniek Sporten Brabant en Duurzaam Sportief Brabant. Wij kijken ernaar uit ook in de nieuwe bestuursperiode samen te werken aan een gezond en veerkrachtig Brabant.

Bij de uitgesproken provinciale ambitie om een Brabants sportakkoord te realiseren zijn wij uiteraard graag van de partij. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings (Gezondheid, Energie en Landbouw) noemt in het bestuursakkoord: “Ik wil dat gezondheid een volwaardig onderdeel wordt van het provinciale beleid, zodat Brabanders langer gezond blijven door een schone leefomgeving en veel ruimte om te bewegen.” Gedeputeerde Marianne van der Sloot schrijft over haar portefeuille Sport onder meer: “Sport houdt mensen gezond en vitaal en geeft plezier. Maar bovenal zorgt sport ervoor dat mensen met elkaar in verbinding blijven. De 5000 sportclubs in Brabant vormen daarbij een belangrijk fundament van onze samenleving.”

Ook SSNB gelooft sterk in de verbindende kracht van sport en de spilfunctie van het Brabantse verenigingsleven daarbij. Wij wensen het nieuwe college veel succes bij het invullen van de ambitie Kiezen voor Kwaliteit.

Webredactie SSNB
Contactformulier

    Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief van SSNB

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vlag.

    Top